• May 9, 2022
TCL castiga iF Design Award 2022 2

TCL câștigă iF Design Award 2022

TCL Electronics, unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, a primit premiul iF Design Award 2022 pentru design de produs, distincție acordată pentru cele două purificatoare de aer Breeva Pro 700 Premium și Breeva Pro 400 Premium. În contextul în care importanța calității aerului din locuințe și a beneficiilor pe care le aduc purificatoarele de aer portabile au crescut semnificativ în majoritatea statelor Europene , cele două dispozitive TCL practice și elegante răspund în mod concret și direct dorințelor reale ale consumatorilor. Seria Breeva Pro va fi disponibilă începând cu luna septembrie 2022, mai întâi în Europa, urmând a fi extinsă și pentru alte piețe spre finalului anului.

iF Design Award, o recunoaștere a potențialului de inovare și funcționalitate a designului produselor TCL

Un juriu independent, format din experți în design de produs renumiți la nivel internațional, a desemnat câștigătorii iF Design Award 2022, având la bază un set obiectiv de standarde de evaluare, luând în considerare cinci perspective: idea, forma, funcționalitatea, elementele de diferențiere și impactul produselor. Pentru aproape 70 ani, iF Design Award a fost recunoscut ca un arbitru al calității excepționale și al designului remarcabil. Fiind unul dintre cele mai importante premii în domeniul designului din lume, marca iF este recunoscută la nivel mondial ca reprezentând garanția serviciilor de design impresionante. Anul acesta, 10.776 de produse au fost înscrie în cursa pentru iF DESIGN AWARD 2022.

TCL castiga iF Design Award 2022 1


„Faptul că TCL a câștigat iF Design Award vine ca o recunoaștere a potențialului companiei de a aduce pe piață un nivel înalt de inovare și funcționalitate prin designului produselor TCL. Pe măsură ce compania se extinde și către alte categorii de produse, ne propunem să continuăm să ușurăm și să îmbunătățim viața oamenilor, prin intermediul produselor noastre inteligente și al experiențelor premium pe care acestea le oferă”, a spus Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

Breeva Pro 700 și 400 Premium: un design minimalist, care se potrivește în orice locuință

Seria TCL Breeva Pro este o combinație perfectă între stil și funcționalitate, cu un desgin minimalist premiat și tehnologii brevetate de purificare a aerului. Atât Breeva Pro 400 Premium, cât și Breeva Pro 700 Premium, au un design nou, inovativ, cu linii drepte, elegante, și finisaje suple pe lateralele și pe spatele dispozitivelor, care se potrivesc perfect din punct de vedere estetic în marea majoritate a locuințelor și încăperilor.

Breeva Pro 700 și 400 Premium: purificatoarele de aer cu sistemul de filtrare de înaltă performanță breevaShieldTM

Proiectate pentru încăperi de până la 84 de metri pătrați și 42 de metri pătrați , aceste două purificatoare de aer TCL au o rată de livrare a aerului curat (Clear Air Delivery Rate / CADR) înaltă și foarte eficientă. Mai mult, acestea includ sistemul performant de filtrare în 5 trepte breevaShield TM, inclusiv un filtru TRUE HEPA H13: eficiența de filtrare a acestuia este mai mare de 99,97% pentru particule de 0,3 μm precum praf, polen, acarieni, bacterii sau PM2,5 (particule fine 2,5). În plus, numeroși anioni negativi sunt generați prin ionizarea cu înaltă tensiune pentru a acumula și a sedimenta particulele minuscule din aer, cu scopul de a proteja consumatorul de toxine și praf, iar razele UV distrug ADN-ul și ARN-ul bacteriilor și microorganismelor pentru a obține efectul de sterilizare.

TCL castiga iF Design Award 2022 3

Datorită senzorului dublu de înaltă precizie (cu un senzor de praf laser care detectează în timp real concentrația de particule în aerul înconjurător și un senzor VOC pentru a detecta concentrația de compuși organici volatili în aer, cum ar fi formaldehida, fumul sau mirosurile provenind de la animale de companie), seria Breeva Pro măsoară continuu calitatea aerului din interior și reglează automat nivelul de purificare. Pentru a asigura o gestionare rapidă și ușoară a dispozitivului, pe panoul de control și pe aplicația TCL Home este afișat un indicator tricolor al calității aerului în funcție de nivelul acesteia în timp real.

Seria Breeva Pro este, de asemenea, foarte silențioasă. Nivelul său de zgomot în modul de repaus este de până la 26 dB, mai mic decât sunetul unei șoapte. În același timp, funcționează cu un consum redus de energie și acceptă stingerea luminii panoului de control pentru a minimiza efectul luminii în timpul perioadelor de repaus.

Aceste purificatoare de aer Breeva pot fi controlate prin aplicația TCL Home pentru a programa curățarea sau pentru a verifica istoricul datelor privind calitatea aerului și durata de viață a filtrului, totul fiind posibil de la distanță și direct de pe un smartphone. Breeva Pro 700 Premium și Breeva Pro 400 Premium sunt, de asemenea, compatibile cu Google Assistant și Amazon Alexa.

Leave a Reply