• September 27, 2022
Predator League 2022

Acer lansează turneul de eSports EMEA Predator League 2022 pentru fanii Rocket League

Cu Predator League, Acer lansează un turneu online complet de Rocket League, cu un fond total de premii în valoare de 90.000 de euro plus hardware. Turneul, deschis tuturor, indiferent de nivelul de îndemânare, va începe astăzi în 15 țări, cu trei etape de competiție – de la calificările naționale până la finala internațională EMEA din 20 noiembrie.


Acer a anunță astăzi EMEA Predator League 2022, ducând angajamentul său față de sporturile electronice la următorul nivel: un nou joc, mai multe țări, un fond de premii mai mare. Din septembrie până în noiembrie, echipele din regiunea EMEA, indiferent de nivelul lor de calificare, pot concura în jocul de fotbal în stil arcade “Rocket League” în popularul mod 3 vs 3.


Pe lângă distracția plină de acțiune și premiile fantastice, ediția din 2022 va oferi, de asemenea, promoții exclusive din partea partenerilor locali, precum și cadouri pentru comunitate, tombole și multe altele.
“Suntem foarte încântați să anunțăm cel de-al doilea sezon al EMEA Predator League, după sezonul inițial din 2020”, a declarat Hajo Blingen, vicepreședinte Marketing, Acer Europe, Middle East & Africa. “Cu portofoliul nostru de dispozitive de gaming de top la nivel mondial, este important să ne reinventăm mereu. EMEA Predator League 2022 se potrivește cu angajamentul nostru de a face sporturile electronice accesibile pentru toți cei care concurează în Rocket League. În același timp, fanii se pot aștepta la oferte speciale și promoții din partea partenerilor noștri de retail implicați.”


Sunt eligibile pentru calificările naționale echipele din următoarele țări și regiuni:


Europa: Benelux (Belgia, Țările de Jos, Luxemburg), DACH (Germania, Austria, Elveția), Franța, Italia, Polonia, Portugalia, România, țările nordice (Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia), Spania, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, Regatul Unit (UK).
Orientul Mijlociu: Egipt, Bahrain, Irak, Iordania, Qatar, Kuweit, Liban, Oman, Emiratele Arabe Unite (EAU), Arabia Saudită (KSA).
Africa: Africa de Sud


Doi din trei jucători trebuie să fie rezidenți ai țării respective. Meciurile de pe terenul virtual se joacă 3 vs 3.


În prima etapă, echipele concurează în calificările naționale. Există două runde de calificare pe țară. Cele mai bune două echipe din fiecare rundă se califică pentru finala națională. Câștigătoarea finalei va participa la finala internațională EMEA, concurând împotriva campionilor din alte țări. Finala națională din România va fi transmisă în direct pe un canal național dedicat pe twitch.tv în data de 13 noiembrie 2022, marea finală urmând să aibă loc pe 20 noiembrie pe twitch.tv/PredatorGaming.


Înscrierile pentru Predator League 2022 încep pe 26 septembrie și se desfășoară până pe 21 octombrie 2022. Toate celelalte date, informații, stream și detalii pot fi găsite pe www.predatorleague.gg.

Leave a Reply