• November 2, 2022
311579477 1332294530865320 4505266787342203192 n

Bucharest Gaming Week aduce jocuri noi la București

Evenimentul central al celei de-a șasea ediții a Bucharest Gaming Week se întoarce la Palatul Parlamentului, pe 12 și 13 noiembrie. În cele două zile de weekend, gamerii se vor juca, alături de cei mai populari streameri de gaming, cele mai noi, populare și retro jocuri video.


Noile titluri își vor face apariția pe consolele de gaming de la Palatul Parlamentului iar participanții vor avea șansa să experimenteze God of War Ragnarök, Call Of Duty:Modern Warfare 2 sau FIFA 23, printre multe altele.

Jocuri la Bucharest Gaming Week


“Suntem foarte bucuroși să anunțăm lista de titluri ce vor putea fi jucate anul acesta la Bucharest Gaming Week. Este cea mai variată și actuală formulă pe care acest mare festival de gaming a avut-o vreodată în cei șase ani de existență. Vorbim despre 40 de jocuri din toate timpurile, atât titluri foarte noi, cât și titluri din anii 80 și 90, de la începuturile gaming-ului”, precizează Tudor Dăescu, președintele Gaming Week.

Jocuri noi la Bucharest Gaming Week


Continuare a celebrului God of War din 2018, God Of War Ragnarok promite să fie unul din cele mai de succes jocuri din acest an. Bazat pe mitologia nordică, titlul continuă povestea eroilor Kratos și Atreus, însoțiți de nelipsitul cap al lui Mimir. Dornici de răzbunare, zeița Keyra și zeul Thor vor fi doi din antagoniștii lui Kratos, care, pentru a-i înfrunta, va găsi sprijin în noi aliați.


Call of Duty: Modern Warfare II este continuarea blockbuster-ului din 2019, Modern Warfare. Noul capitol anunță revenirea emblematicului lider al echipei, căpitanul John Price, a neînfricatului John „Soap” MacTavish, a experimentatului sergent Kyle „Gaz” Garrick și a lupului singuratic, favoritul fanilor, Simon „Ghost” Riley.


În mult așteptatul Overwatch 2, jucătorii intră în pielea personajelor favorite cărora le pot atribui skill-uri şi abilităţi noi pentru a duce la bun sfârșit misiuni co-op. La Bucharest Gaming Week, gamerii vor avea șansa să testeze toți cei 35 de eroi ce vin cu diverse puteri și tactici de joc.


Lista de jocuri noi de la eveniment este completată de NHL 2023, MultiVerse, Gotham Knights, Pac-Man World Re-Pac, Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway, Sonic Frontiers, NBA2K23, Lego Brawls.


Competiții și jocuri populare


De pe lista jocurilor populare de la Palatul Parlamentului nu puteau lipsi Minecraft, Counter-Strike: Global Offensive, VALORANT sau GTA V, Fortnite sau Stumble Guys. Gamerii le vor putea juca pe cele mai performante PC-uri și periferice de gaming.


Pentru gamerii competitivi ce vor să participe, fie separat, fie cu o echipă la turneele de Counter-Strike: Global Offensive, VALORANT sau FIFA 23, înscrierile se vor realiza direct la standurile partenerilor.
Pasionații de gaming pe mobil vor putea intra în luptă în jocurile de tip Battle Royale precum PUBG Mobile, Free Fire sau Stumble Guys. Sau pot combate, alături de prietenii lor, forțele răului în lumea magică din Animaterra.


Jocuri VR, retro și simulatoare


La Bucharest Gaming Week, pasionații de gaming au șansa de a juca cele mai vechi și iubite titluri de gaming din anii 80 și 90. Lansat in 1990, Prince of Persia a adus o serie de inovații pentru acea vreme în ceea ce priveste gameplay-ul și animația în timp ce Doom II, unul dintre primele jocuri de tip first-person shooter, este considerat cel mai imitat joc din lume. Lista de jocuri retro este completată de Mario (1990), Terminator (1990), Supaplex (1985), Duke Nukem 3d (1994) și multe altele.


Seria de jocuri VR Hero Zone VR oferă întregii familii jocuri accesibile bazate pe muncă în echipă, cu până la 6 participanți. În Space Pirate Trainer, gamerii se vor antrena pentru a deveni pirați spațiali, în timp ce Beat Saber e un joc unic în VR, bazat pe ritm, unde scopul jucătorilor este să treacă prin beat-uri (reprezentate de cuburi), pe măsură ce se îndreaptă spre ei. În Richie`s Plank Experience, gamerii urcă până la etajul 80 al unei clădiri și au 2 variante: se blochează sau merg mai departe?


În weekend-ul 12-13 noiembrie, gamerii se vor putea lua la întrecere pe cele mai moderne simulatoare de curse. Assetto Corsa Competizione este una dintre cele mai populare și mai realiste platforme de simulare la ora actuală. 22 de circuite celebre sunt reproduse în cel mai mic detaliu pentru a se putea reflecta competiții reale de top patronate de SRO. Varietatea de mașini include modele de clasă GT3 și GT4, precum și monomărci BMW, Porsche, Ferrari și Lamborghini.


Jocuri create în România


Gamerii vor avea ocazia să joace Disney Dreamlight Valley și Asphalt 9: Legends, jocuri dezvoltate și în România, la studioul Gameloft.


Disney Dreamlight Valley este un joc pentru PC, un hibrid între un simulator de viață și un joc de aventură bogat în misiuni, explorări și activități captivante cu personaje din Disney și Pixar, atât vechi cât și noi. Gamerii vor putea să descopere poveștile acestei lumi și să aducă magia înapoi în Dreamlight Valley

.
Pe consolele Nintendo Switch, partipanții la eveniment pot juca Asphalt 9: Legends, un joc dezvoltat de Gameloft România la Cluj-Napoca, care în prezent numără peste 15 milioane de jucători. Gamerii vor găsi modurile de joc ale versiunii originale, mașini licențiate celebre în întreaga lume și circuite impresionante.
În Oregon Trail, joc ce poate fi jucat tot pe Nintendo Switch, utilizatorii își vor crea propriul sat personalizat, adăugând clădiri, animale și vor avea grijă de bunăstarea localnicilor. De asemenea, gamerii vor descoperi misiuni și fragmente fascinante din istorie.


Cei mai cunoscuți streameri de gaming


În cadrul evenimentului central Bucharest Gaming Week, gamerii se pot juca și întâlni cu creatorii de gaming preferați în cadrul unor sesiuni de meet & greet. La eveniment vor fi prezenți unii din cei mai mari streameri de gaming din România: iRaphahell, Theo Zeciu, Gannicus96, JaxiTV, Ovvy, Antonia Nuckle, Werty, Bercea, AlexaTV, Lectură de la A la Z și mulți alții.

Biletele pentru Bucharest Gaming Week: sâmbătă, 12 noiembrie – 85 Lei și duminică, 13 noiembrie – 75 Lei. Biletele pot fi achiziționate de pe www.bucharestgamingweek.ro sau direct de la eveniment.

Leave a Reply