• July 13, 2022
2022 OPPO Breakthrough Inspiration Award

Carlos Alcaraz este câștigătorul OPPO Breakthrough Inspiration Award la Wimbledon 2022

All England Lawn Tennis Club și OPPO, partener global al Wimbledon pentru al patrulea an consecutiv, recunosc excelența sportivă prezentată din timpul celor două săptămâni de turneu, sportivii care inspiră nu doar următoarea generație de vedete ale tenisului, ci și fanii din tribune și de acasă, și îl premiază pe Carlos Alcaraz cu distincția OPPO Breakthrough Inspiration Award.


Considerat unul dintre cele mai interesante tinere talente din tenis, tânărul de 19 ani a câștigat patru titluri ATP la simplu, anul acesta, și se află în prezent pe locul 6 în lume, cea mai ridicată poziție din cariera sa de până acum.


Direct legat de poziționarea OPPO – Inspiration Ahead, premiul din acest an a fost redenumit, pentru recunoaște eforturilor imense ale jucătorilor de tenis, în momentul exploziei talentului. la vârful talentelor lor. Concurența alături de cei mai buni din sport vine la pachet cu luptă și obstacole, iar premiul îi promovează pe cei care au perseverat și au excelat.


Finaliștii, aleși de un grup de corespondenți media ai Wimbledon, au fost selectați dintre starurile tenisului ce au concurat la turneul din acest an. În cursa pentru câștigarea OPPO Breakthrough Inspiration Award 2022 au fost Carlos Alcaraz, alături de Jannik Sinner, Tatjana Maria și Harmony Tan. Fanii din întreaga lume au putut vota pentru jucătorul de tenis care i-a inspirat cel mai mult pe parcursul competiției, iar procesul s-a încheiat în data de 8 iulie.


Descoperirea unor noi abilități și inspirarea oamenilor din întreaga lume este un etos-cheie al OPPO. Premiul Breakthrough Inspiration exemplifica acest etos, prin recunoașterea vedetelor tenisului care trăiesc și respiră aceleași valori.

Leave a Reply