• March 16, 2024
hp laptopuri lansare

Cele mai noi lansări de la HP: laptopuri cu AI. Prețuri și disponibilitate

HP Inc. (NYSE: HPQ) a anunțat cel mai mare portofoliu de PC-uri cu inteligență artificială din industrie, care valorifică puterea AI pentru a spori productivitatea, creativitatea și a îmbunătăți experiențele utilizatorilor în mediile de lucru hibride.

“La HP, misiunea noastră este de a da posibilitatea companiilor să valorifice puterea inteligenței artificiale, generând progres în fiecare organizație”, a declarat Alex Cho, președinte Personal Systems în cadrul HP Inc. “Suntem mândri să avem cel mai amplu portofoliu de PC-uri AI din industrie. Prin valorificarea AI ca instrument personal, creăm experiențe de lucru mai personalizate și mai semnificative, revoluționând modul în care interacționăm cu tehnologia și unii cu alții, la locul de muncă.”

Pentru liderii de business, angajații cu muncă de birou și creatorii de conținut, HP a prezentat cea mai nouă generație de PC-uri cu inteligență artificială: HP Elite și Pro cu Copilot în Windows și Windows 11 Pro și stațiile grafice mobile Z by HP, oferind soluții de calcul de înaltă performanță concepute pentru a alimenta cele mai solicitante fluxuri de lucru.

Cele mai noi dispozitive HP Elite și Pro sunt echipate cu capacități AI alimentate de procesoare Intel® Core™ Ultra 5 și 7 sau de procesoare AMD Ryzen™ PRO de ultimă generație10 11 cu NPU-uri dedicate11 pentru a aborda sarcinile AI cu o performanță personalizată. HP Smart Sense e proiectat să anticipeze și să se adapteze automat la comportamentul de utilizare a PC-ului, asigurând cel mai bun echilibru între performanță și energie. În plus, sistemul audio Poly Studio și Dynamic Voice Leveling, funcția AI Noise Reduction , precum și încadrarea automată oferă o mai bună interacțiune și o colaborare mai naturală în fața camerei.

HP are acum cel mai vast portofoliu de PC-uri AI bazate pe Intel® și AMD , demonstrând angajamentul față de inovație și performanță. Linia lansată include:
• Laptopuri HP Elite 1000 Series G11: Fiind cele mai puternice PC-uri de business AI din lume , seria este concepută pentru a oferi un amestec perfect de portabilitate, performanță și până la 21 de ore de autonomie a bateriei . Exploatând puterea AI, utilizatorii experimentează o performanță grafică cu până la 80% mai bună , cu până la 38% mai puțină energie și o editare video AI cu până la 132% mai rapidă față de generația anterioară. Cu HP Smart Sense12, AI transformă puterea PC-ului astfel încât să fie cu până la 40% mai silențios . Peste 70% dintre piesele principale conțin materiale reciclate, inclusiv plase de pescuit reciclate folosite în tastatură. În plus, urmărirea datelor de alimentare și sugestiile ajută la reducerea consumului de energie .

• Laptopuri HP EliteBook 800 & 805 Series G11: Create pentru a răspunde nevoilor angajaților care își asumă sarcini de lucru zilnice ce necesită performanțe puternice și funcții de colaborare. Noua serie e echipată cu procesoare Intel® Core™ Ultra 5 și 710 11 sau cu procesoare AMD Ryzen™ PRO de ultimă generație10 11 pentru productivitate bazată pe inteligența artificială.
• Laptopuri HP EliteBook 600 & 605 Series G11: Concepute pentru corporații și companii din sectorul public care au nevoie de flexibilitate pentru angajații care muncesc într-un mediu hibrid, aceste PC-uri abordează aplicațiile complexe de business. Dispozitivele conțin cel puțin 30% plastic reciclat în ramă și cel puțin 50% în capacele de taste26.
• Laptopuri HP ProBook 400 & 405 Series G11: Concepute special pentru angajații care își împart timpul între birou și acasă, aceste dispozitive deblochează fluxurile de lucru bazate pe inteligență artificială, oferind în același timp spațiu de stocare și memorie ce pot fi actualizate. Seria conține aluminiu ștanțat reciclat post-industrial în proporție de 50% în carcasă.
• HP Elite Small Form Factor 805 G9 Desktop: Proiectat pentru angajații care își doresc un nou nivel de productivitate și care beneficiază de o conectivitate superioară pentru a profita de aplicațiile AI bazate pe cloud, cum ar fi Copilot în Windows7 cu capacitate Wi-Fi 7 și NPU integrat opțional în anumite modele cu Ryzen™ AI , inclusiv grafică AMD Radeon™ RX 6300 de 2GB sau NVIDIA® T400 de 4GB.

Z by HP oferă soluții de calcul de înaltă performanță concepute pentru a alimenta cele mai exigente fluxuri de lucru. Cea mai nouă generație de stații grafice mobile HP AI ZBook abordează provocările legate de munca mobilă, menținând în același timp instrumentele de colaborare necesare pentru a putea executa de oriunde proiecte complexe. Cu o gamă largă de CPU, inclusiv procesoare Intel® Core™ Ultra 5, 7 și 910 11 sau procesoare AMD Ryzen™ PRO de ultimă generație10 11 cu NPU-uri dedicate11, ZBook ajută la deblocarea unor noi niveluri de productivitate și creativitate prin intermediul AI. Soluțiile complete hardware și software Z by HP asigură fiabilitate, securitate și mobilitate pentru profesioniștii din domeniul creației.

• HP ZBook Power G11: Cu un nou design premium de 16″ și având până la NVIDIA® RTX™ 3000 Ada Laptop GPU , HP ZBook Power G11 este conceput pentru a face față cu ușurință proiectelor 3D, creării de conținut bazat pe inteligență artificială și activităților multitasking. De asemenea, poate fi configurat cu noile NVIDIA RTX 500 și 1000 Ada Generation Laptop GPU, care oferă beneficiile celei mai recente arhitecturi de la NVIDIA.
• HP ZBook Fury G11: Proiectat pentru a oferi putere din orice loc, ZBook Fury permite o accelerare a inteligenței artificiale pentru editarea de videoclipuri 8K, randare 3D avansată, VFX sau pentru reglarea și rularea modelelor AI locale. Tehnologia termică avansată asigură o eficiență optimă în timpul sarcinilor solicitante, oferind până la un procesor Intel® Core™ HX de clasă desktop pentru performanțe profesionale și până la un NVIDIA® RTX™ 5000 Ada Laptop GPU .
• HP ZBook Studio G11: Permite utilizatorilor să construiască ansambluri complexe, să aducă capabilități AI în instrumentele de creare de conținut, să redea în timp real și să vizualizeze date din mers.
• HP ZBook Firefly G11: Permite gestionarea fără probleme a proiectelor de oriunde, este echipat cu NVIDIA RTX A500 Laptop GPU și oferă o eficiență energetică dinamică și o autonomie excepțională a bateriei.

Notebook-urile HP Elite și ProBook și stațiile grafice Z by HP sunt echipate cu HP Wolf Security for Business pentru a proteja utilizatorii finali, indiferent unde și cum lucrează aceștia.

Spațiile dedicate întâlnirilor și conferințelor sunt transformate cu soluțiile Poly Studio

HP revoluționează modul în care oamenii colaborează în mediile de lucru hibride cu cel mai vast portofoliu din industrie de soluții certificate pentru săli de conferințe și căști4. Cu tehnologia de cameră inteligentă Poly DirectorAI, cele mai noi dispozitive Poly Studio asigură cel mai bun sunet și cea mai bună imagine.
• Poly Studio E360 – Camera de luat vederi din centrul mesei, proiectată pentru săli de ședință mici și mari, oferă calitate video și o acoperire de 360 de grade. În tandem cu o cameră frontală, Poly Studio E360 oferă participanților încrederea că sunt văzuți clar, indiferent de locul în care sunt așezați.

• Poly Studio E60 – O cameră pentru săli mari de ședințe, care îi aduce pe toți participanții în centrul atenției cu un zoom optic puternic de 12x și senzori 4K. Funcția de urmărire a celui care vorbește îl asigură pe acesta că este întotdeauna văzut în plan apropiat, adăugând un nou nivel de implicare pentru participanții care se conectează prin video.

• Poly Studio V52 – Premium Video Bar pentru încăperi de dimensiuni medii, Poly Studio V52 oferă experiențe superioare, eliminând zgomotul de fond și rezolvând problema pereților de sticlă din sălile de conferințe. Poly Studio V52 USB se integrează perfect în orice configurație de conferință.

Cel mai recent software Poly Lens oferă implementare video și capacitate de service îmbunătățite, permițând o integrare și o configurare mai rapidă, fără a fi nevoie de o instalare tehnică dificilă. Aceste îmbunătățiri sunt esențiale atunci când organizațiile modernizează și reconfigurează spațiile de lucru, economisind timp și resurse. Poly Lens pune bazele implementării, gestionării și monitorizării, cu ajutorul AI, a sălilor echipate cu tehnologie video.

Productivitate crescută cu monitoarele și perifericele HP

Redefinind gama sa de monitoare comerciale premium, HP a anunțat Seria 7 Pro cu cele mai avansate monitoare de conferință din lume , cu ajutorul cărora creatorii de conținut și liderii de business își pot personaliza stilul de lucru. Monitoarele HP Serie 7 Pro de 27″ și 34″ sunt primele modele din lume care au integrată o cameră web AI cu confidențialitate , oferind o colaborare virtuală similară întâlnirilor față-n față. Disponibile într-o gamă de 11 modele, aceste monitoare alcătuiesc cea mai cuprinzătoare ofertă HP de ecrane de clasă DreamColor , pentru a oferi imagini uimitoare și claritate reală.

Tastatura wireless ergonomică HP 965 oferă un nou nivel de confort și flexibilitate. Dispunerea în zone distincte și cele 20 de taste programabile oferă o experiență personalizată, în timp ce un bloc numeric separat personalizabil adaugă funcționalitate. Tasta integrată Copilot7 valorifică capacitățile AI pentru a face mai ușoare sarcinile de zi cu zi. Mai multe dispozitive pot fi conectate prin Bluetooth® sau printr-un dongle , în funcție de nevoile impuse de fluxul de lucru. Această tastatură e fabricată cu 50% materiale reciclate post-consumator , iar ambalajele externe provin din surse sustenabile .
Tastatura HP 685 Comfort Dual-Mode are un design ondulat și un suport pentru încheietura mâinii care asigură confortul pentru sesiunile lungi de lucru. De asemenea, dispune de o tastă Copilot7 integrată. Cu marginile conturate, mouse-ul HP 685 Comfort Dual-Mode se potrivește perfect în palmă. Comenzile rapide programabile ale acestor dispozitive și conexiunile îmbunătățite din punct de vedere al securității asigură o experiență plăcută de lucru fără efort.

Periferice și accesorii suplimentare care îmbunătățesc experiența de lucru:
• Tastatură wireless programabilă HP 435 – cea mai personalizabilă tastatură mecanică Bluetooth® din lume .
• HP USB-C Travel Hub G3 – Capacitățile notebook-ului pot fi extinse cu cinci porturi esențiale, oferind livrare de energie scalabilă și conectivitate plug-and-play pe aproape orice dispozitiv .
• Tastatură cu fir retroiluminată HP 405 – o tastatură rezistentă la accidente cu lichide vărsate și care poate fi igienizată , cu trei niveluri de iluminare de fundal.

Prețuri și disponibilitate globale:
• HP Elite x360 1040 G11 și HP EliteBook 1040 G11 sunt așteptate să fie disponibile în luna aprilie. Prețurile vor fi disponibile mai aproape de data disponibilității.
• HP Elite x360 830 G11, HP EliteBook 830 G11, HP EliteBook 840 G11 și HP EliteBook 860 G11 vor fi disponibile de luna aceasta începând de la 1.599 de dolari.
• HP EliteBook 835 G11, HP EliteBook 845 G11 și HP EliteBook 865 G11 vor fi disponibile în aprilie, începând de la 1.469 de dolari.
• HP EliteBook 630 G11, HP EliteBook 640 G11 și HP EliteBook 660 G11 sunt așteptate să fie disponibile în aprilie, începând cu 1.289 de dolari.
• HP EliteBook 645 G11 și HP EliteBook 665 G11 sunt așteptate să fie disponibile în aprilie, începând cu 1.199 de dolari.
• HP ProBook 440 G11 și HP ProBook 460 G11 sunt așteptate să fie disponibile în aprilie, începând cu 949 de dolari.
• HP Elite Small Form Factor 805 G9 Desktop PC este așteptat să fie disponibil în luna august. Prețurile vor fi disponibile mai aproape de disponibilitate.
• Monitoarele HP Seria 7 Pro sunt disponibile acum.
• ZBook Power G11 este așteptată să fie disponibilă în aprilie. Prețurile vor fi disponibile mai aproape de disponibilitate.
• ZBook Firefly G11 este așteptată să fie disponibilă în aprilie. Prețurile vor fi disponibile în apropierea datei de disponibilitate.
• ZBook Studio G11 este așteptată să fie disponibilă în luna mai. Prețurile vor fi disponibile în perioada următoare.
• ZBook Fury G11 este așteptată să fie disponibilă în aprilie. Prețurile vor fi disponibile în momentul disponibilității.
• Poly Studio E360 este așteptată să fie disponibilă la sfârșitul anului 2024. Prețurile vor fi disponibile mai aproape de disponibilitate.
• Poly Studio V52 este așteptat să fie disponibil în aprilie la prețul de 2999,95 dolari.
• Poly Studio E60 este așteptată să fie disponibilă în martie la prețul de 1.699 de dolari.
• Tastatura wireless ergonomică HP 965 este așteptată să fie disponibilă în aprilie pentru 129,99 dolari.
• Tastatura HP 685 Comfort Dual-Mode Keyboard este așteptată să fie disponibilă în luna mai pentru 59,99 dolari.
• HP 685 Comfort Dual-Mode Mouse este așteptat să fie disponibil în luna mai pentru 44,99 dolari.
• Tastatura wireless programabilă HP 435 este disponibilă acum la prețul de 49,99 dolari.
• HP USB-C Travel Hub G3 este disponibil acum la prețul de 69,99 dolari.
• Tastatura HP 405 Backlit Wired este disponibilă acum la prețul de 49,99 dolari.

Leave a Reply