• September 12, 2023
1

HP extinde portofoliul Pavilion Plus cu primul său laptop de 16 inch

HP anunță cel mai nou laptop HP Pavilion Plus 14″ și noul laptop HP Pavilion Plus 16″- primul Pavilion Plus de 16″ de la HP – care oferă performanțe ridicate, funcții noi și o opțiune de ecran mai mare pentru productivitate sporită. Pentru divertisment acasă, colaborare în timp real la locul de muncă sau creare de conținut în deplasare, laptopurile HP Pavilion Plus sunt concepute pentru a stimula creativitatea oriunde, oricând. HP a lansat și noul mouse programabil cu Bluetooth HP 420/425.

Portofoliul actualizat HP Pavilion Plus oferă:

  • Cele mai recente procesoare de la Intel® și AMD (procesoare AMD doar pentru modelul de 14″), pentru ca utilizatorii să poată crea mai mult și să rămână conectați cu Wi-Fi 6E .
  • Imagine clară pentru jocuri, divertisment și prezentări pe un ecran certificat Eyesafe® , completată de o tastatură cu font mare și contrast ridicat pentru o vizibilitate mai bună.
  • Instrumente intuitive, inclusiv o cameră de 5MP și un microfon cu matrice dublă, precum și un buton de blocare manuală a camerei. Conectarea se face rapid și sigur cu recunoașterea facială Windows Hello , iar videoconferințele sunt îmbunătățite cu HP Presence .
  • O carcasă metalică durabilă în culori elegante. Portofoliul de laptopuri Pavilion Plus 2023 conține 20% plastic reciclat post-consumator și 50% metal reciclat pentru un design înregistrat EPEAT® Gold și certificat ENERGY STAR®.

Cel mai nou Pavilion Plus 14 este construit pentru o viață dinamică, cu o greutate care începe de la doar 1,4 kg . Bateria durează până la 13 ore de redare video cu o claritate de până la 2,8K OLED , în timp ce IMAX Enhanced oferă o experiență de divertisment de un alt nivel. Noul model dispune de două opțiuni alimentate de procesor de până la Intel® Core™ i7 de generație 13 și, respectiv, procesor de până la AMD Ryzen™ 7 7840H .

Pentru anumite versiuni Intel® ale laptopurilor Pavilion Plus (14 inch și 16 inch), Intel® Unison™ oferă conectivitate perfectă a laptopului cu orice telefon, pentru ca utilizatorii să aibă control pe toate dispozitivele. În exclusivitate pentru anumite versiuni AMD, este disponibil AMD Ryzen™ AI – un motor AI integrat în procesorul AMD care deblochează funcțiile de videoconferință din Windows Studio Effects .

Pavilion Plus 16 introduce un ecran de 16 inch WQXGA 2,5K într-un șasiu certificat Intel® Evo™ , alimentat de procesorul Intel® Core™ i7 de generație 13. NVIDIA RTX 3050 oferă precizia detaliilor, în timp ce tehnologia Variable Refresh Rate 120 Hz asigură o rezoluție optimizată și o eficiență energetică maximă. Acest model are o autonomie a bateriei de aproape 12 ore .

Mouse-ul programabil cu Bluetooth HP 420/425 este dispozitivul perfect pentru mobilitate. Cele șase butoane programabile îmbunătățesc fluxurile de lucru, putând fi adaptate la comenzile rapide preferate și la funcțiile specifice aplicațiilor. Cu o sensibilitate ridicată de 4.000 dpi, este eficient pe aproape orice suprafață și are activată funcția click silențios. Poate fi conectat foarte ușor la toate dispozitivele și sistemele de operare prin Bluetooth® (cu consum redus de energie) și prin tehnologia Microsoft Swift Pair. Acest mouse subțire și elegant oferă confort pe tot parcursul zilei cu protecțiile laterale din cauciuc, conține 65% materiale reciclate (post-consumator ) și este livrat în ambalaj reciclabil. Are o autonomie de până la doi ani cu o singură baterie AA.

Prețuri și disponibilitate la nivel global:

  • HP Pavilion Plus 14 este așteptat să fie disponibil din această lună în culorile Natural Silver, Moonlight Blue și Tranquil Pink, la un preț de pornire de 849,99 dolari.
  • HP Pavilion Plus 16 este așteptat să fie disponibil în octombrie în culorile Natural Silver și Warm Gold, la un preț de pornire de 999,99 dolari.
  • Mouse-ul programabil cu Bluetooth HP 420/425 este deja disponibil la prețul de 29,99 dolari.

Leave a Reply