• January 6, 2023
MSI Leap to Singularity

Lansările MSI de la CES 2023

MSI, lider mondial în soluții de gaming, creare de conținut, business & productivitate și inteligență artificială în domeniul Internet of Things (AIoT), își prezintă la CES 2023 noua gamă de produse, precum și laureații premiilor pentru inovație CES 2023. În perioada 5-8 ianuarie, vizitatorii din întreaga lume sunt invitați să descopere liniile MSI premiate precum și puternicele produse noi ale MSI, care includ laptopuri, desktopuri, monitoare, plăci grafice, componente, precum și soluții comerciale și auto.

“CES este unul dintre cele mai influente evenimente din lume dedicate tehnologiei, unde toți giganții din domeniu, inclusiv MSI, își prezintă cu mândrie cele mai noi și cele mai bune tehnologii”, a declarat Sam Chern, vicepreședinte de marketing MSI. “Saltul către Singularitate” este tema noastră pentru acest an. Aceasta scoate în evidență modul în care MSI utilizează cea mai inovatoare și avansată tehnologie pentru a depăși toate limitele și a aduce o schimbare semnificativă în viața omenirii prin eforturi persistente.” Produsele MSI sunt expuse la The Venetian, Level 2, Veronese 2403-2406. Linia cuprinde 14 produse care au câștigat 15 premii CES® 2023 Innovation Awards, și include monitoare, laptopuri, desktopuri și componente hardware.

Lista produselor MSI expuse și premiile câștigate:

Plăcile grafice MSI GeForce RTX™ seria 40

image 9

Alimentate de noua arhitectură ultra-eficientă NVIDIA Ada Lovelace, plăcile grafice MSI GeForce RTX™ seria 40 unifică cea mai recentă tehnologie grafică, designul de înaltă performanță al plăcilor și răcirea avansată. Dintre plăcile noii serii, GeForce RTX™ 4090 SUPRIM LIQUID X 24G a câștigat un premiu la categoria “Gaming” în luna noiembrie. SUPRIM LIQUID aplică un sistem de răcire cu lichid în buclă închisă, un singur ventilator TORX 5.0 și un radiator de 240 mm care menține temperaturile și mai scăzute pentru a permite noi niveluri de performanță.

MSI SPATIUM M570 PCIe 5.0 NVMe M.2 HS PCIe 5.0 N

image 10

SPATIUM M570 PCIe 5.0 NVMe M.2 HS, cu viteze de citire/scriere extrem de rapide de până la 10 GB/s, unește tehnologia controller-ului PCIe Gen 5 cu radiatorul din aluminiu de culoarea bronzului de la MSI pentru un pachet de stocare performant care dezlănțuie viteze de transfer fenomenale în capacități de 1TB, 2TB și 4TB pentru profesioniști, creatori de conținut și gameri.

Tastatura de gaming MSI VIGOR GK71 SONIC cu switch-uri albastre

image 11

Tastatura MSI VIGOR GK71 SONIC este o tastatură de gaming care își propune să îmbunătățească experiența utilizatorului punând accentul pe confort, aspect practic și estetică. Switch-urile mecanice de tip clicky MSI SONIC BLUE, dezvoltate exclusiv de MSI, sunt realizate pentru a permite o apăsare ușoară de 45 g a tastelor, cu feedback audibil, astfel încât jucătorii să poată obține “Light Touch, Instant Kill”.

Mouse de gaming MSI CLUTCH GM51 LIGHTWEIGHT WIRELESS

image 12

MSI CLUTCH GM51 LIGHTWEIGHT WIRELESS cântărește doar 85 g și este conceput pentru jucătorii FPS. Dispune de o formă ergonomică, cu suprafețe de contact patentate MSI Diamond Lightgrips, precum și de un senzor optic de top care oferă până la 26000 dpi. Acesta maximizează orice experiență de joc și îmbunătățește performanța și precizia fiecărei mișcări infinitezimale.

Router de gaming MSI RadiX Series

image 13

Linia MSI RadiX este o serie de routere de gaming care dispun de QoS asistat de AI, care poate reduce rata de ping cu 90% pentru a oferi o latență extrem de scăzută pentru gameri. RadiX BE22000 Turbo adoptă tehnologia Wi-Fi 7 și antene cu detecție automată care schimbă modelele antenelor pentru a urmări locația dispozitivului, îmbunătățind acoperirea semnalului. Modulul termic de prim rang asigură ultra-performanțe pentru RadiX AXE6600 și AX6600 chiar și în condiții de trafic intens.

Monitoarele curbate de gaming MSI MEG 342C QD-OLED și 491C QD-OLED

image 14

Concepută pentru jocuri imersive de ultimă generație, cea mai recentă versiune a renumitei serii QD de la MSI, combină cea mai nouă tehnologie de paneluri OLED. Produsele MSI QD-OLED oferă cea mai bună experiență de gaming, cu un timp de răspuns super-rapid de 0,1 ms, o calitate fascinantă a imaginii și un gamut de culoare cu adevărat larg. MEG 342C QD-OLED a câștigat un premiu la categoria “Periferice și accesorii pentru calculatoare” în luna noiembrie, iar monitorul 491C QD-OLED a câștigat două premii, recunoscute la categoriile “Gaming” și “Periferice și accesorii pentru calculatoare”.

Monitorul curbat de gaming MSI MAG 275CQRX

image 15

Premiat la categoria “Periferice și accesorii pentru computere” în luna noiembrie, acest monitor nu îi va mai pune pe utilizatori să aleagă între curbură și timpul de răspuns al monitorului datorită celor mai recente progrese ale tehnologiei Rapid VA. Cu o curbură de 1000R, o rată de refresh de 250Hz, un timp de răspuns de 1ms și o rezoluție de 2560×1440, utilizatorii vor beneficia de un gaming imersiv pe un ecran curbat, fără a fi nevoiți să sacrifice claritatea imaginii sau fluiditatea jocului.

Desktop-ul de gaming MSI MEG MEG Trident X2 13th

image 16

MEG Trident X2 are o funcție exclusivă HMI 2.0. Pe lângă monitorizarea stării sistemului și ajustarea performanțelor, poate opera chiar și funcția GI a monitoarelor de gaming MSI. MEG Trident X2 este alimentat de procesorul de top Intel Core i9 și de plăci grafice din seria RTX 40. Bazat pe tehnologia exclusivă MSI Silent Storm Cooling 3 cu un design deflector al aerului, MEG Trident X2 poate oferi cea mai fluidă experiență de gaming în jocurile 3A. Premiul primit de MEG Trident X2 a fost recunoscut la categoria “Gaming” în luna noiembrie.

Placa de bază MSI MEG Z790 GODLIKE

image 17

Placa de bază MSI MEG Z790 GODLIKE se ridică la înălțimea provocărilor, cu un design avansat construit pentru overclocking, jocuri și sarcini de lucru solicitante. Placa de bază MEG Z790 Godlike a fost premiată în cadrul categoriei “Gaming” în luna noiembrie.

Sursa de alimentare MSI MEG Ai1300P PCIE5

image 18

MEG Ai1300P PCIE5 este o sursă de alimentare complet pregătită pentru ATX 3.0 și PCIe 5.0 și certificată cu eficiență platinum 80 PLUS. Aceasta poate susține în siguranță o excursie de putere totală de 2 X și o excursie de putere a GPU-ului de 3X, dispunând în același timp de funcții integrate în software care o fac simplă și directă în utilizare. Sursa de alimentare MEG Ai1300P PCIE5 a fost premiată în cadrul categoriei “Periferice și accesorii pentru calculatoare” în noiembrie.

Monitorul MSI Modern MD271UL

image 19

Monitorul Modern MD271UL 4K cu o carcasă subțire, elegantă și curbată, sosește cu 1,07 miliarde de culori de afișare și Typep-C cu un PD de 65W. Aplicația exclusivă MSI Display Kit & sistemul Eye-Q Check asigură atât productivitatea, cât și tehnologia de protecție a ochilor pentru utilizatori. Monitorul Modern MD271UL a fost premiat la categoria “Home Audio/Video Components & Accessories” în luna noiembrie.

MSI MS-XP01 EV Premium

image 20

EV Premium este un încărcător inteligent de curent alternativ pentru vehicule electrice, conform SAE J1772 Tip 1 și IEC 62196-2 Tip 2, care oferă o putere de încărcare rapidă de până la 13,2 KW prin intermediul unui curent de ieșire de 60A. Ecranul încorporat de 7″ indică în mod clar starea de încărcare. Designul său elegant, cu clasificare IP55, este perfect atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. În plus, suportă sisteme de gestionare și plată de la distanță prin intermediul conexiunilor wireless.

MSI MS-98M3 3.5″, Single Board Computer de 3.5″ integrat în robotul AMR-AI-PJ-UVGI

image 21

MS-98M3 este SBC-ul încorporat de 3,5″ care suportă multiplexarea cu procesorul Intel® IOTG Core™ din a 11-a generație cu nume de cod Tiger Lake-UP3, din seria de putere ultra-redusă și de înaltă performanță, care oferă fiabilitate și durabilitate ridicată cu un consum redus de energie și se implementează în mod activ în mai multe aplicații, cum ar fi robotul AMR-AI-PJ-UVGI, care a fost verificat de Texcell/Franța pentru a inactiva în mod eficient noul virus SARS-COV2 în câteva secunde.

Leave a Reply