• January 10, 2024
project zero 20231227 1

Lansările MSI la CES 2024 și premiile obținute

În timp ce porțile CES 2024 se deschid larg, MSI, lider în soluții AI pe PC, gaming, creare de conținut, business și productivitate și AIoT, dezvăluie linia sa de vârf și premiile pentru inovație obținute în acest an la CES. În perioada 9-12 ianuarie, entuziaștii și pasionații de tehnologie din toate colțurile lumii sunt invitați să exploreze strălucirea gamei premiate a MSI și să descopere potența celor mai recente oferte ale sale, care cuprind laptopuri, desktopuri, monitoare, plăci grafice, componente și soluții revoluționare de încărcare EV.

Plăci grafice MSI GeForce RTX™ 4080 SUPER 16G EXPERT

MSI prezintă GeForce RTX™ 4080 SUPER 16G EXPERT, cu un design Push Pull Airflow pentru o eficiență sporită a răcirii. Elevați-vă experiența și performanța PC-ului cu o placă grafică construită cu materiale și componente de înaltă calitate. Carcasa este construită cu aluminiu turnat sub presiune pentru rezistență structurală, în timp ce Core Pipe și o cameră de vapori lucrează pentru a disipa eficient căldura de la cipul Nvidia GeForce RTX 4080 Super. În cele din urmă, un design patentat al ventilatorului asigură un flux de aer silențios și totuși fiabil.

Premiile pentru inovație CES 2024: Monitorul de gaming QD-OLED MSI MPG 491CQP

image 1

Distins la categoriile “Jocuri și sporturi electronice” și “Periferice și accesorii pentru computere”, acest monitor este primul monitor de gaming QD-OLED de 49 de inci de la MSI, cu un raport de aspect 32:9, rezoluție 5120×1440 (DQHD) și curbură 1800R. Monitorul îmbină un panou OLED cu tehnologia Quantum Dot, oferind culori vibrante cu certificare VESA DisplayHDR True Black 400. Acesta se mândrește cu un timp de răspuns GtG de 0,03ms și o rată de refresh de 144Hz. O peliculă de grafenă în spatele panoului ajută la menținerea unei performanțe optime, iar cea mai recentă tehnologie cu cristale lichide îmbunătățește dispunerea subpixelilor pentru un text mai clar.

image 2

Monitoare de gaming MSI de ultimă generație QD-OLED pentru jocuri

Toate modelele din gama QD-OLED de la MSI dispun de următoarea generație de panouri QD-OLED și vor fi disponibile atât în modele curbate, cât și în modele plate, asigurând o calitate excepțională a imaginii prin controlul precis al iluminării pixelilor și scene cu negru adevărat. Aranjamentul sub-pixelilor îmbunătățește experiența de vizionare, oferind imagini mai clare, cu detalii complexe. De asemenea, MSI OLED Care 2.0 a fost îmbunătățit pentru a optimiza protecția ecranului, reducând riscul de deteriorare a panoului OLED în timpul utilizării prelungite. Designul fără ventilator valorifică conductivitatea termică excepțională a Graphenei, asigurând o dispersie eficientă și silențioasă a căldurii, în timp ce prelungește semnificativ durata de viață a acestor panouri QD-OLED de ultimă generație. În plus, aceste produse sunt echipate cu o multitudine de caracteristici, inclusiv funcțiile MSI Gaming Intelligence AI, un conector Type-C de 90W cu Power Delivery și suport pentru modul consolă. Aceste caracteristici avansate poziționează gama QD-OLED în fruntea tehnologiei monitoarelor, ceea ce o face o alegere de top pentru gamerii care caută vârful excelenței vizuale.

image 3

Noile desktopuri de gaming MSI AI cu procesoare din 14-a generație  

MSI prezintă trei desktop-uri de gaming cu inteligență artificială: MPG Trident AS 14, MAG Infinite S3 14 și MAG Codex 6 14. Echipate cu procesoare Intel® Core™ din a 14-a generație și GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 4070, aceste mașini îmbină perfect inteligența artificială cu puterea brută. La baza excelenței hardware se află funcția de răcire Frozr AI Cooling, o minune tehnologică ce folosește algoritmi avansați. Monitorizarea dinamică a temperaturii asigură reacții rapide la schimbări, suprimând vârfurile și garantând o performanță optimă.

La bază se află MSI AI ENGINE, o funcție software revoluționară concepută pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Adaptându-se perfect la orice nevoie, AI ENGINE detectează automat aplicația activă, optimizând cu precizie setările de performanță, efectele de iluminare RGB, sunetul și culoarea ecranului. Nu este nevoie de ajustări manuale – doar jocuri fără întreruperi, adaptate la preferințele dvs. Ca o dovadă a angajamentului MSI față de inovație, vă prezentăm cu mândrie AI ARTIST, un software AIGC revoluționar. Acest instrument extraordinar excelează în sarcinile text-imagine și imagine-imagine, oferind utilizatorilor posibilitatea de a genera imagini ideale fără efort. În plus, AI ARTIST oferă fișiere Adobe Photoshop, permițând utilizatorilor să facă ajustări nuanțate și să își elibereze creativitatea la maxim.

Mini PC MSI Cubi 6 1M / Cubi 6 13M

Mini PC-ul desktop din seria MSI Cubi 6 vine cu cele mai recente procesoare Intel® Raptor Lake-U și memorie DDR5 dual-channel. În ciuda dimensiunilor sale compacte de numai 0,826 litri, acesta are o forță de impact cu două porturi Thunderbolt™ 4, dintre care unul suportă intrarea de alimentare și poate alimenta Cubi 6 cu un singur cablu către monitor. Utilizatorii pot, de asemenea, să pornească Cubi 6 de la monitorul care suportă funcționalitatea HDMI-CEC. O configurație cu patru ecrane nu este deloc o problemă pentru îmbunătățirea eficienței fluxului de lucru. În plus, Cubi 6 13M suportă tehnologia vPro® pentru a asigura securitatea datelor confidențiale. Pentru utilizatorii care caută o soluție de calcul fiabilă și care să economisească spațiu, seria Cubi 6 este o opțiune excelentă de luat în considerare, oferind un echilibru excepțional între performanță și designul care economisește spațiu.

MSI PROJECT ZERO oferă o vedere “Zero-Cable” cu placa de bază și carcasa exclusivă cu conectare pe spate

Atunci când construiți un PC, gestionarea cablurilor este întotdeauna un aspect dificil. Cablurile dezordonate pot diminua întregul potențial estetic al unei construcții. Soluția MSI Back-connect abordează această problemă prin relocarea conectorilor de alimentare, CPU, ventilator, SATA și a altor conectori în partea din spate a plăcii de bază și a carcasei. Acest design inovator asigură o vedere frontală fără cabluri, ridicând atractivitatea vizuală și simplificând gestionarea cablurilor.

Plăci de bază MSI PROJECT ZERO:

Z790 PROJECT ZERO / B760M PROJECT ZERO / B650M PROJECT ZERO

Carcase MSI PROJECT ZERO:

MEG MAESTRO 700L PZ / Seria MAG PANO 100 PZ / Seria MAG PANO M100 PZ

image 4

Componente PC pentru entuziaștii DIY

Lăsând la o parte seria PROJECT ZERO, MSI oferă diverse opțiuni pentru entuziaștii DIY. Ventilatorul exclusiv cu bloc de conectare magnetic MPG EZ120 ARGB eficientizează viteza ventilatoarelor și controlul ARGB prin conectarea unui cablu unic cu 7 pini la antetul JAF1 de pe plăcile de bază MSI Z790 MAX, simplificând instalarea ventilatoarelor de sistem. În completare, se află sistemul de răcire cu lichid MAG CORELIQUID I Series, care prezintă ventilatoare ARGB Gen 2 și un bloc de răcire cu efect de oglindă infinită pentru o performanță de neegalat. Pentru alimentarea sistemului, se află sursa de alimentare MAG A1250GL/A1000GL PCIE5, PCIe 5.1, pregătită pentru ATX 3.1, care suportă până la 3 GPU-uri și 2 excursii de putere pentru compatibilitate totală cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA. Împreună, aceste componente oferă performanțe remarcabile.

image 5

Premiile pentru inovație CES 2024: Placa de bază MSI MEG Z790 ACE MAX

Distinsă în cadrul categoriei “Computer Hardware & Componente”, MEG Z790 ACE MAX este o placă de bază de top, concepută pentru a satisface nevoile pasionaților de jocuri și de PC-uri de înaltă performanță. Cu suport pentru cele mai recente procesoare Intel® , inclusiv pentru procesoarele Intel® Core 14th Gen și 13th Gen, aceasta asigură compatibilitatea cu tehnologia de ultimă generație. Includerea suportului pentru memoria DDR5 la viteze de 7800+MHz (OC) garantează performanțe excepționale ale memoriei. Două porturi Thunderbolt 4, Wi-Fi 7 și LAN dual 2.5G oferă o conectivitate extrem de rapidă, în timp ce designul de putere extremă, soluțiile excelente de răcire și o multitudine de conectori M.2 contribuie la o experiență de calcul eficientă și fără întreruperi. Adăugarea numeroaselor caracteristici ușor de utilizat fac din această placă de bază o alegere convingătoare pentru cei care doresc să construiască o configurație PC puternică și bogată în funcții, îmbunătățită și mai mult de Audio Boost 5 HD pentru o experiență audio captivantă.

Premiile pentru inovație CES 2024: Seria MSI MAG CORELIQUID E

Distinsă la categoria “Computer Hardware & Componente”, seria MAG CORELIQUID E pune un accent deosebit pe performanță și optimizare. Pompa de apă utilizează o structură ceramică-magnetică care funcționează mai bine decât omologii metalici convenționali în ceea ce privește rezistența la uzură, prelungind efectiv durata de viață a pompei. O ranforsare specială între tuburile de apă și radiator previne scurgerile de lichid de răcire. În plus, capul de răcire este capabil de o rotație la 270 de grade. Iluminarea poate fi, de asemenea, personalizată prin intermediul utilitarului Mystic Light al software-ului MSI Center, care impregnează sistemul cu efecte de iluminare personalizate.

SSD MSI SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR LIQUID

SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR LIQUID, cu tehnologia revoluționară de răcire hibridă all-in-one de la MSI, este un SSD pionier în materie de performanță de stocare cu viteze de citire/scriere fulgerătoare de până la 14.000/12.000 MB/s. Încorporând o pompă de apă adaptată și țevi care fac să circule lichidul de răcire printr-un radiator meticulos, căldura este disipată de un ventilator cu suflantă, luminat cu un logo static clasic MSI. SPATIUM M580 FROZR LIQUID dezlănțuie viteze de transfer fenomenale în capacitățile de 1TB, 2TB și 4TB, sub un control optim al temperaturii, fără a fi montat în carcasa PC-ului.

Următoarea generație a seriei MSI Gear

MSI introduce o nouă eră de MSI Gear! Estetica ușoară, conectivitatea wireless cu latență foarte redusă și durata de viață extinsă a bateriei redefinesc seria de generație următoare de tastaturi STRIKE, mouse-uri VERSA și controllere FORCE. Tastatura wireless STRIKE, cu cele mai sensibile switch-uri MSI SONIC din lume, oferă viteze de tastare fără precedent. Mouse-ul wireless VERSA, realizat ergonomic cu 13 butoane personalizabile, dezlănțuie un control versatil și precis cu până la 26.000 DPI și comutatoare optice. Controlerul wireless FORCE, compatibil cu Xbox, se mândrește cu senzori cu efect Hall, stick-uri interschimbabile pentru degetul mare și butoane spate personalizabile pentru reacții rapide pe toate platformele. Bucurați-vă de o experiență de joc fără cusur și neîntreruptă cu noua generație de MSI Gear!

image 6

MSI WiFi 7 Roamii Mesh System

Seria Roamii, noul sistem WiFi 7 mesh de la MSI, este adaptat pentru a face față aplicațiilor care necesită lățime de bandă la domiciliu, cum ar fi streaming 4K/8K, jocuri online și divertisment AR/VR imersiv. Cea mai recentă tehnologie WiFi 7 vine cu benzi de frecvență ultra largi de 320 MHz, 4K-QAM, Multi-RU și MLO (Multi-Link Operation) pentru a oferi viteze de 4,8 ori mai rapide și latență minimă.

Seria Roamii este îmbogățită cu tehnologie, inclusiv backhaul inteligent care permite nodurilor să comunice între ele prin MLO wireless și conectivitate prin cablu de până la 10Gbps, oferind experiențe excepționale cu viteze de până la 21Gbps în toată casa. MSI FortiSecu oferă atât o rețea IoT izolată care blochează conexiunile malițioase, cât și protecție automată pentru toate dispozitivele conectate, inclusiv computere, smartphone-uri, camere de securitate și multe altele.

image 7

Despre MSI

MSI este lider mondial în domeniul PC-urilor cu inteligență artificială, al jocurilor, al creației de conținut, al afacerilor și productivității și al soluțiilor AIoT. Susținută de capacitățile sale de cercetare și dezvoltare de ultimă generație și de inovația orientată către clienți, MSI are o prezență globală extinsă care se întinde în peste 120 de țări. Gama sa cuprinzătoare de laptopuri, plăci grafice, monitoare, plăci de bază, desktop-uri, periferice, servere, IPC-uri, aparate robotice și sisteme de infotainment și telematică pentru vehicule este apreciată la nivel mondial. Angajat să avanseze experiențele utilizatorilor prin cea mai bună calitate a produselor, interfața intuitivă cu utilizatorul și estetica designului, MSI este un brand de top care modelează viitorul tehnologiei. Pentru mai multe informații despre produse, vă rugăm să accesați https://www.msi.com.

Leave a Reply