• August 16, 2022

MSI anunță concursuri cu premii pentru aniversarea de 36 de ani de la înființare

MSI, lider mondial în gaming, creație de conținut și hardware comercial, sărbătorește 36 de ani de la înființare. Pentru a aniversa acest important eveniment, MSI găzduiește cinci evenimente în cadrul cărora oferă premii atractive, dorite de toată lumea. Campania se va desfășoară până la data de 31 august, iar câștigătorii norocoși vor fi anunțați pe 21 septembrie.

“MSI dă startul unei promoții care se va întinde pe o perioadă de șase săptămâni cu premii în ediție limitată pentru a onora cea de-a 36-a aniversare. Înțelegem cât de mult am realizat în domeniul jocurilor, al creației de conținut și al hardware-ului comercial, astfel că aniversarea se va concentra în jurul membrilor MSI existenți și fanilor noștri care ne-au alimentat succesul de-a lungul timpului. La fel de important, MSI invită și noii membri să se alăture și să privească spre viitor alături de noi!”, spune Sam Chern, Vicepreședinte Marketing MSI.

Evenimentul 1: Înregistrați produsele eligibile și aveți șanse duble de câștig la extragerea norocoasă

PRIMA EXTRAGERE:

Înregistrați produsele eligibile la MSI Member Center pentru a câștiga până la 3600 de puncte.

A DOUA EXTRAGERE:

Înregistrați produsele eligibile la MSI Member Center pentru a avea dreptul la încă o intrare la cea de-a doua tragere la sorți și pentru a câștiga coduri Steam, un monitor MSI Optix MPG321UR-QD Xbox Edition sau un set de echipamente de gaming. În limita stocului disponibil.

*Câștigătorii extragerii vor fi anunțați pe 21 septembrie.

Evenimentul 2: Descărcați aplicația de membru MyMSI, recomandați un prieten pentru a se înregistra în programul MSI Reward și puteți câștiga laptopul de gaming Katana GF66.

Completați oricare dintre cele trei sarcini de mai jos pentru șansa de a câștiga marele premiu!

  1. Descărcați aplicația de membru MyMSI
  2. Recomandați aplicația MyMSI unui prieten
  3. Recomandați unui prieten să se înregistreze în programul de recompensare MSI Reward Program

Evenimentul 3: Trimiterea răspunsurilor corecte la chestionarul MSI pentru a câștiga un PC B660 alb și multe altele

Puteți câștiga un PC B660 alb sau 20 de coduri Steam în valoare de 20 USD dacă trimiteți răspunsuri corecte la toate întrebările din cadrul concursului MSI. În limita stocului disponibil.

Evenimentul 4: Câștigați un smartwatch Garmin la achiziționarea unui desktop sau monitor de gaming

Achiziționarea unor desktop-uri de gaming selectate pentru a câștiga un smartwatch Garmin Instinct Esports.

Cumpărați un monitor selectat cu un preț de peste 360 USD pe factură și veți avea șansa de a primi ceasuri inteligente Garmin Instinct Esports. În limita stocului disponibil.

Evenimentul 5: Reduceri speciale pentru o selecție de AIO, desktop-uri, monitoare pentru business și productivitate

Pentru a împărtăși bucuria noastră, vă oferim reduceri speciale pentru mai multe dispozitive AIO, desktop-uri și monitoare Business & Productivity. Vă invităm să sărbătoriți cea de-a 36-a aniversare MSI și să ne lăsați să vă însoțim în viața de zi cu zi.

Leave a Reply