• January 6, 2023
MSI Gaming X Trio 4070 Ti

MSI anunță noile plăci grafice din seria NVIDIA® GeForce RTX 4070 Ti

În calitate de lider în domeniul hardware-ului True Gaming, MSI anunță cu mândrie noua linie de plăci grafice echipate cu recent lansatul procesor grafic NVIDIA® GeForce RTX 4070 Ti. Linia în care protagoniste sunt seriile SUPRIM, GAMING TRIO și VENTUS reunește cele mai noi tehnologii grafice, designul plăcilor de circuite de înaltă performanță și răcirea avansată. Dispozitivele rezultate sunt perfect concepute pentru a menține temperaturile scăzute, fiind silențioase și oferind performanțe optime în limita de putere implicită, cu accent pe obținerea unei eficiențe mai bune.

Seria SUPRIM

Plăcile grafice din seria SUPRIM sunt proiectate pentru performanță, eficiență și prestigiu. Modelul bazat pe GeForce RTX 4070 Ti este răcit cu cel mai avansat sistem de răcire cu aer de la MSI, TRI FROZR 3S, căldura este îndepărtată eficient de lângă componentele critice ale plăcii cu ajutorul TORX FAN 5.0, până la 7 Core Pipes, beneficiază de o placă de bază masivă din cupru placat cu nichel și de tehnologia Airflow Control cu noile margini Wave-curved 3. Aluminiul periat de pe exteriorul coolerului și placa de pe spate conferă un aspect blindat, întărind în același timp placa pe lungimea ei. Dual BIOS permite utilizatorilor să comute cu ușurință între modul Silent pentru zgomot redus sau modul Gaming pentru performanțe suplimentare. Iluminarea RGB Mystic Light curge cu milioane de culori în timp ce numeroase opțiuni de iluminare dinamică personalizabilă vor uimi privitorii.

MSI SuprimX 4070 Ti

Seria GAMING TRIO

GAMING TRIO a fost reîmprospătat cu un aspect nou, dar familiar, păstrând în același timp echilibrul excelent între performanță, răcire și zgomot redus în care jucătorii au ajuns să aibă încredere. În fruntea acestei serii de produse actualizate se află noul design TORX Fan 5.0, cu perechi de trei palete de ventilator legate împreună, formând o structură care concentrează fluxul de aer în sistemul de răcire actualizat TRI FROZR 3. Modelele bazate pe RTX 4070 Ti includ placa de bază din cupru placat cu nichel și până la 6 conducte în centrul radiatorului care ajută la disiparea eficientă a căldurii. Noua serie GAMING TRIO este, de asemenea, echipată cu Dual BIOS, utilizatorii putând opta rapid pentru zgomot redus sau pentru mai multă performanță, printr-o simplă apăsare de buton. O placă posterioară din metal periat, cu un design de tip flow-through, întărește placa grafică, oferind în același timp și o acțiune de răcire pasivă prin implementarea plăcuțelor termice. Mystic Light împodobește exteriorul plăcii grafice, prin culori sincronizate luminos cu restul PC-ului prin Mystic Light Sync și Ambient Link.

MSI Gaming X Trio 4070 Ti 1

Seria VENTUS

Populara serie VENTUS a revenit, acum echipată cu trei dintre cele trei ventilatoare premiate TORX Fan 4.0. Întruchiparea unei filozofii de design spartan fără complicații, plăcile grafice VENTUS păstrează elementele esențiale pentru a îndeplini orice sarcină la îndemână. Un sistem de răcire robust, placă posterioară din aluminiu periat robust și o estetică bine conturată fac ca această placă grafică să fie potrivită pentru orice asamblare de sistem.

MSI Ventus 4070 Ti


Suport software

MSI AFTERBURNER

MSI Afterburner este cel mai recunoscut și utilizat software de overclocking pentru plăci grafice din lume. Acesta oferă un control complet al plăcii grafice și permite utilizatorilor să monitorizeze în timp real parametrii cheie ai sistemului. Afterburner oferă o creștere gratuită a performanțelor pentru o experiență de joc fluidă datorită unor FPS-uri mai mari.

MSI CENTER

Suita software exclusivă MSI Center dinamizează experiența utilizatorului cu utilitare ușor de utilizat. De exemplu, oferind câteva categorii care conțin seturi de caracteristici recomandate pentru a fi instalate.

Leave a Reply