• June 7, 2022
Ahead of the curve HX Banner

MSI Lansează noile laptopuri de gaming din gama MSI HX cu procesoare Intel de generația a 12-a

MSI – producător inovator de dispozitive în domeniul laptopurilor de gaming și de creație – prezintă cu mândrie o nouă gamă de laptopuri echipate cu cele mai recente procesoare Intel® din generația a 12-a seria HX. Noua gamă de laptopuri premium oferă nu doar performanțe extreme, ci și un set inovator de caracteristici, printre care se numără tastatura mecanică cu switch-uri Cherry MX, raport exclusiv de calibrare a culorilor și primul ecran OLED QHD 240Hz din lume. Noua gamă promite un gameplay premium și o creare de conținut super-eficientă pentru entuziaștii dependenți de performanță și creatorii de top.


Noua gamă de laptopuri de gaming prezintă o îmbunătățire semnificativă a performanțelor față de modelele anterioare, inclusiv o creștere de până la 100% a performanțelor procesorului. Iar datorită sistemului de răcire robust, noile laptopuri de gaming pot duce la limită cele mai recente procesoare Intel® HX cu o putere turbo maximă de 150W. Tehnologia exclusivă MSI OverBoost împinge, de asemenea, limitele cu o putere combinată de 250W pentru CPU plus GPU, promițând cel mai captivant și premium gameplay.


MSI include pe noul său laptop de gaming primul ecran OLED Samsung Display QHD 240Hz din lume. Acesta echilibrează rezoluția ridicată și rata de refresh și oferă toate avantajele OLED, inclusiv un timp de răspuns foarte redus, o gamă de culori foarte largă și un raport de contrast foarte ridicat.


“Primul OLED QHD 240Hz produs în masă la nivel mondial de Samsung Display va oferi cea mai bună experiență de joc, cu expresii de culoare bogate, negru adevărat și o viteză excepțională de mișcare fără întreruperi. În plus, OLED promite protecția ochilor cu o lumină fără flicker și mai puțină lumină albastră. Valorificând performanțele extraordinare, inclusiv caracteristicile prietenoase cu ochii, Samsung OLED este așteptat să fie noul standard al unui afișaj pentru laptopuri de gaming.” – Bobby Su, GM & Vice President la Samsung Taiwan.


Afișajul premium și precis este important atât pentru profesioniști, cât și pentru creatori. Tehnologia exclusivă True Pixel asigură faptul că fiecare afișaj de laptop va fi calibrat în fabrică, promițând cea mai precisă reproducere a culorilor. MSI include acum un raport exclusiv de calibrare a culorilor cu fiecare laptop, detaliind toți parametrii afișajului, inclusiv valoarea Delta-E sau Gamma.


Un control precis este esențial pentru orice laptop de gaming, așa că noul laptop de gaming MSI îmbunătățește tastatura mecanică cu comutatoare Cherry MX, lider în clasa sa, oferind o experiență de top la apăsarea tastelor. Combinat cu iluminarea RGB per tastă și software-ul de control exclusiv SteelSeries GG, noul laptop de gaming a ridicat ștacheta pentru tastaturile laptopurilor moderne.


Noile laptopuri de gaming MSI vin, de asemenea, cu certificare Meta-Ready, promițând explorarea sau construirea fără probleme a Metaverse. Software-ul Animaze, livrat în exclusivitate, oferă o experiență Metaverse cu avataruri animate disponibile pentru aplicațiile de top precum Zoom sau Teams.

Leave a Reply