• August 19, 2022
Aquamorphic design

OPPO a lansat ColorOS13 bazat pe Android 13 la 5 zile după Google

OPPO, lider global în tehnologie, a lansat cel mai recent sistem de operare mobilă, ColorOS 13, printre primele sisteme axate pe Android 13.


OPPO a lucrat îndeaproape cu Android pentru a oferi cea mai bună experiență a sistemului de operare pe ColorOS. La Google I/O, în mai, OPPO a anunțat că smartphone-urile Find N și Find X5 Pro vor fi printre primele din lume care vor primi actualizarea Android 13 beta. ColorOS 13 se integrează cu funcționalitățile de siguranță și confidențialitate ale Android 13 și oferă opțiuni de personalizare similare cu Material You de la Google.


ColorOS 13 include o serie de noi funcții inteligente dezvoltate de OPPO, care sunt adaptate pentru a oferi cea mai bună experiență pentru display-uri mari, pentru a oferi interconectivitate perfectă între mai multe dispozitive și pentru a spori productivitatea și eficiența. Și un design complet nou va fi introdus în sistemul de operare, pentru a oferi o experiență Android confortabilă și fluidă.


OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume.

Leave a Reply