• April 26, 2022
Oppo Find X5 2

OPPO câștigă trei premii în cadrul iF Design Awards 2022, pentru Find N și Find X5

Seria premium OPPO Find X5 a primit premiul iF Design Award 2022, ce recunoaște gândirea creativă, axată pe utilizator, ce stă la baza design-ului smartphone-ului ceramic ultrasubțire Find X5. De asemenea, primul flagship pliabil al OPPO, Find N, a obținut două premii în cadrul competiției, pentru designul produsului și experiența utilizatorului.

OPPO a prezentat seria Find X5 în februarie 2022, cu o estetică futuristă și un design premium de frumusețe discretă și atemporală. Dispozitivul încorporează camerele principale într-o formă asemănătoare unui vulcan, inspirată din natură. Alături de panoul din spate din ceramică, ultrarezistent și durabil, seria Find X5 îmbină curbele line și liniile fluide pe un spate curat, ce aduce utilizatorilor un aspect cu totul nou.

Seria Find X de la OPPO a fost întotdeauna lider în tendințele de design pentru smartphone-uri și iese în evidență, între terminalele premium. Anterior, seria Find X3 a primit premiul Red Dot Design Award: Product Design Award pentru 2021, iar Find X2 Pro a obținut distincția iF Design Award 2021.

OPPO a lansat primul său smartphone pliabil, OPPO Find N, în decembrie 2021. Designul său aduce un raport unic de display, care optimizează experiența ambelor ecrane. Ecranul exterior are o rată de aspect de 18:9, dimensiune similară cu cea a unui telefon tradițional, lucru care ce îl face ușor de utilizat cu o singură mână. Ecranul interior are o rată de aspect de 8.4:9, ce asigură o experiență mai intuitivă atunci când este deschis.

Pentru a folosi ecranul mare la capacitatea sa completă, OPPO a introdus o serie de caracteristici software personalizate pentru dispozitivele pliabile, cum ar fi împărțirea ecranului cu două degete. Utilizatorii trebuie doar să gliseze în jos pe mijlocul ecranului, cu două degete, pentru a împărți display-ul în două, pentru multitasking.

În plus, OPPO Find N dispune de balamaua dezvoltată intern Flexion Hinge. Designul Flexion Hinge minimizează vizibilitatea cutei din ecranul interior și permite dispozitivului să stea la orice unghi, între 50 și 120 de grade. În plus, aceasta elimină decalajul dintre afișaje, atunci când terminalul este pliat, și oferă o senzație mai compactă, protejând în același timp ecranul interior de zgârieturi. OPPO Find N a avut un succes considerabil de la lansarea sa în China, depășind un milion de comenzi în prima lună de vânzări.

Leave a Reply