• July 19, 2023
Telephoto Portrait Camera Sample Photo Reno10 scaled

OPPO Reno 10 5G și 10 Pro lansate în România

OPPO a lansat pe piața locală noile smartphone-uri Reno10 5G și Reno10 Pro, care continuă designul emblematic al smartphone-urilor Reno, noile modele o experiență vizuală premium, cu un design curbat 3D care măsoară doar 7,89 mm în grosime și cântărește doar 185 g, fiind ușor de ținut în mână.

Ambele modele dispunde încărcare rapidă SUPERVOOCTM, dar și de tehnologia Battery Health Engine proprietară OPPO, astfel că aduc o încărcare mai rapidă cu o durată de viață mai lungă a bateriei.

Noile Reno10 Pro 5G și Reno10 5G au un sistem de camere de portret format dintr-o arhitectură ce include o lentilă de 32MP Telephoto cu sensor Sony IMX709 RGBW. Cu zoom-ul optic 2X al camerei Telephoto Portret și modul Portret îmbunătățit, Reno10 Pro 5G și Reno10 5G sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii să realizeze portrete naturale și ultra-clare.

Design curbat 3D

OPPO Reno10 2023 2

Noile modele vin cu un model curbat 3D, emblematic pentru smartphone-urile din Reno, pentru că oferă o prindere confortabilă. Smartphone-urile noi de la OPPO vin în două culori: Ice Blue și Silvery Grey pentru Reno10 5G și Glossy Purple și Silvery Grey pentru modelul Reno10 Pro.

Reno10 5G – expertul în portret

Reno10 5G are un senzor de 64MP 1/2-inch pe camera principală pentru o claritate și mai mare a imaginii, precum și o cameră de portret teleobiectiv IMX709 de 32MP pentru o experiență de portret îmbunătățită. Cu acest sistem de cameră pe ambele modele, seria Reno10 permite utilizatorilor să surprindă cu ușurință fotografii ultra-clare cu detalii îmbunătățite în orice fel de situație.

Camera de portret 32 MP telephoto are zoom-ul optic de 2X și poate fi folosită pentru a face fotografii de tip portret datorită distanței focale de 47 mm, surprinzând portrete realiste, naturale și nedistorsionate. În plus, senzorul IMX709 RGBW al camerei este capabil să capteze mai multă lumină, permițând utilizatorilor să facă portrete luminoase și clare chiar și în medii întunecate.

Reno10 5G vine în premieră cu Portrait Expert Engine care optimizează întregul proces de fotografiere a portretelor prin recunoașterea subiectului, conservarea tonului pielii și claritatea imaginii, folosind algoritmii de AI de la OPPO și alte tehnici avansate de procesare a imaginii. Cu aceste optimizări, Portret Expert Engine îi ajută pe utilizatori să realizeze portrete fidele și impecabile cu doar câteva clicuri simple în modul Portret actualizat. Cu modul Portret, utilizatorii au acum acces la o nouă distanță focală de 2X adusă de Camera Telephoto Portrait, alături de opțiunea de a schimba setarea diafragmei de la orice valoare între f1.4 și f16.

Performanțe tehnice

Reno10 5G vine cu un ecran de 6.7 inci cu rată de refresh de 120Hz și suport pentru 1 miliard de culori, creând o experiență vizuală mai receptivă, detaliată și mai realistă.

Reno10 5G dispune de tehnologia de încărcare rapidă SUPERVOOCTM de 67 W, având capacitatea de a încărca bateria de 5.000 mAh la 100% în aproximativ 47 de minute.

Cu ajutorul Battery Health Engine de la OPPO, durata de viață efectivă a bateriei atât pentru Reno10 Pro 5G, cât și pentru Reno10 5G poate fi extinsă până la 1.600 de cicluri de încărcare și descărcare.

Ambele modele dispun de procesorul MediaTek Dimensity 7050 5G, care împreună cu sistemul de răcireasigură o experiență fluidă de utilizare chiar și atunci când telefonul rulează foarte multe aplicații. Cu tehnologia RAM Expansion, utilizatorii pot aloca temporar memorie ROM nefolosită pentru a spori fluiditatea funcționării.

Reno10 Pro 5G și Reno10 5G au primit un rating A în certificarea de fluență de 48 de luni TÜV SÜD. Noile modele rulează sistemul de operare ColorOS 13.1. OPPO Reno10 Pro 5G și OPPO Reno10 5G sunt disponibile la partenerii oficiali din România Altex, Digi, eMAG, Flanco, Orange și Vodafone.

În perioada 20 iulie – 20 august, cei care cumpără OPPO Reno10 5G și Reno10 Pro de la partenerii oficiali, pot participa la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”, ce oferă ca premii o vacanță de șapte zile pentru două persoane în Tenerife, un city-break de trei nopți pentru două persoane la Barcelona și un weekend de două persoane în România.

Leave a Reply