• June 8, 2022
OPPO Reno7 Lite

OPPO Reno7 Lite 5G, telefonul oficial Art Safari, își arată potențialul pentru imagini spectaculoase

: Noul OPPO Reno7 Lite 5G, smartphone-ul oficial al celui mai important eveniment dedicat artelor din anul 2022, Art Safari, își demonstrează potențialul pentru imagini spectaculoase tip portret, sub bagheta creativului fotograf de lifestyle Dacian Foldi – The Storyalist.


Acesta a demonstrat funcțiile de fotografiere a portretelor integrate în noul Reno7 Lite 5G, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, Portrait Retouching, AI Color Portrait, AI Palettes, Dual-View Video și multe altele.
Dacian Foldi – The Storyalist s-a folosit de performanțele terminalului și a prezentat impactul pozitiv pe care îl au, în fotografie, funcțiile noului smartphone.


Recomandările Oppo pentru o fotografie reușită sunt:


• Stradal sau în context de festival, Bokeh Flare Portrait este foarte util pentru captura de portret – conturează frumos modelul fotografiat, cu un foarte bun focus pe față și accentuează eficient culorile
• În modul portret, pentru un impact vizual bun, apropiem subiectul de o sursă de lumină nu foarte puternică – spre exemplu, o perioadă bună este ziua înnorată sau „golden hour”, când soarele apune și produce o lumină difuză. Aici este foarte utilă funcția AI Scene Enhancement
• Pentru fotografia de seară este extrem de importantă lumina artificială – fotografia în sine înseamnă lumină și este nevoie de o sursă de lumină, indiferent cât de mică ar fi aceasta


Totodată, Dacian a anuntat startul proiectului Reno Academy – o platformă în cadrul căreia pasionații de fotografie își pot înscrie, în perioada 8 iunie – 16 iulie, cele mai frumoase portrete realizate de ei cu telefonul, pentru a intra în cursa pentru un OPPO Reno7 Lite 5G. Pe durata întregii luni, pasionatii de fotografie pot afla sfaturi despre fotografii portret perfecte, dar și alte propuneri creative venite din partea fotografilor parteneri. Informatiile vor fi disponibile pe pagina de Instagram @oppomobilero.


Reno7 Lite este și instrumentul prin care sunt realizate portretele expuse în cadrul festivalului ArtSafari, în expoziția Unlimited Me, In Portrait. Expoziția de portrete realizată prin lentila creativă a OPPO Reno7 Lite 5G are loc în cadrul unei ediții dedicate artei grafice a celor mai importanți artiști spanioli ai secolului XX– Picasso și Dalí, ce va fi prezentă la Art Safari, într-o expoziție surprinzătoare dedicată baletului “Pălăria cu trei colțuri” de Manuel de Falla.


OPPO confirmă, prin susținerea acestui eveniment major din peisajul cultural național, legătura puternică dintre tehnologie şi artă, pe care o promovează la nivel global.


Noul OPPO Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcții inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait și Portrait Retouching. De altfel, Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră profesională.

Leave a Reply