• September 1, 2022
image

TCL își consolidează inovațiile în sistemele Premium Home Theatre și Smart Appliances la IFA 2022

– TCL (1070.HK), unul dintre principalii jucători din industria TV la nivel mondial și printre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum, a susținut o conferință de presă la IFA 2022 în Berlin, prezentând cele mai recente inovații, inclusiv o nouă bară de sunet RAY•DANZ, o colecție XL de televizoare Mini LED și QLED din Europa și cele mai noi Mașini De spălat din clasa energetică. TCL a prezentat, de asemenea, și cele mai noi sponsorizări sportive și angajamentele de sustenabilitate. Prin continue inovații și investiții în dezvoltarea de noi tehnologii, TCL continuă să crească și să-și extindă potențialul de a transforma mai multe aspecte ale vieții de zi cu zi și să aducă o valoare nemaiîntâlnită unei baze uriașe de consumatori din întreaga lume.

Pentru a oferi o experiență premium captivantă Home Theatreâ


Fiind un lider în rândul companiilor de electronice de consum și una dintre cele mai bine vândute mărci din lume, TCL se angajează să ofere consumatorilor televizoare premium și mai inovatoare.
Astăzi, TCL depășește așteptările clienților prin creșterea nivelului de referință pentru experiența premium a sistemului home theater. La IFA 2022, TCL a prezentat televizorul Premium Mini LED TV C835 premiat la EISA, un televizor Mini LED 4K complet, cu o calitate uimitoare a imaginii, conectat cu Dolby Atmos pentru un sunet captivant. Pentru a aduce cinematografele în casele consumatorilor și pentru a oferi o experiență realistă extinsă, TCL a mers un pas înainte cu primul televizor TCL QLED de 98 inch din Europa și prin introducerea pe continent a celui mai nou televizor XL Collection.


În ceea ce privește formatul audio, TCL a introdus cel mai nou Soundbar X937U emblematic cu tehnologie exclusivă RAY•DANZ, alături de câștigătorul premiului Best Buy Soundbar la EISA, C935U cu RAY•DANZ Dolby Atmos.


Pentru un mediu de vizualizare expansiv, TCL a prezentat, de asemenea, ochelarii săi TCL NXTWEAR Wearable Display Glasses, cu ecran intraauricular și cu upgrade-uri care îmbogățesc experiența utilizatorului. Simplu de utilizat și ușor, cântărind doar 75 g, ochelarii inteligenți oferă un sentiment incredibil de vizualizare a unui ecran de 140 inch la 4 metri distanță.


Având în vedere succesul său global, TCL este încrezător că impulsul de afaceri va continua să ofere clienților săi din întreaga lume televizoare premium din ce în ce mai inovatoare, deoarece punerea experienței utilizatorilor în centrul fiecărei inovații este fundamentală pentru valorile și viziunea companiei.

Pentru a permite un stil de viață inteligent


Viziunea TCL de proiectare și dezvoltare pentru produsele sale de categorie multiplă este de a aduce clienților experiența unui stil de viață inteligent („Intelligent Lifestyle”) în tot mai multe case. Cu televizoarele în centrul ecosistemului pentru locuințe, TCL face viața de acasă mai inteligentă, prietenoasă cu mediul, conectată și plăcută pentru clienții săi.

De la aparatul de aer condiționat FreshIN, mașinile de spălat de clasă energetică A, la un sortiment de frigidere, purificatoare de aer și aspiratoare roboți, TCL oferă produse care se conectează perfect și sunt ușor de utilizat. Cu aparate electrocasnice care câștigă premii pentru designul lor, TCL oferă nu numai tehnologie, ci și piese elegante de mobilier care să se potrivească în orice decor.

To Be Sustainable and Responsible


În calitate de companie responsabilă cu o amprentă globală, TCL recunoaște că angajamentele sale se extind dincolo de dezvoltarea și vânzarea produselor către clienții săi.

Gestionarea responsabilă a mediului este de o importanță critică, iar TCL ia măsuri cuprinzătoare în fiecare domeniu al operațiunilor sale, pentru a asigura un viitor durabil și pentru a aloca resurse dedicate cercetării și dezvoltării în acest domeniu.


În plus, investițiile în sectorul fotovoltaic pentru a produce energie mai curată și mai ecologică pentru a contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră au fost o prioritate. TCL are un istoric puternic în ceea ce privește sustenabilitatea. Produsele sale au îndeplinit și chiar depășit standardele de mediu și supraveghează procesul de fabricație pentru a reduce consumul de energie, pentru a elimina substanțele periculoase și pentru a menține mineralele din conflict în afara lanțului de aprovizionare. De asemenea, pledează pentru ambalarea ecologică și intenționează să crească volumul și calitatea programelor sale de reciclare a produselor electronice.

În acest an, TCL va lansa mai multe produse de clasă energetică A, pentru a-și ajuta consumatorii să adopte un stil de viață sustenabil. Pe deasupra, TCL Franța susține expediția științifică Polar Pod, condusă de faimosul doctor și explorator francez, Jean-Louis Etienne, pentru a explora Oceanul de Sud și pentru a transmite noi date sau observații pe termen lung cercetătorilor, oceanografilor, climatologilor și biologilor.

Ca sponsor al expediției, TCL Franța va susține financiar echipele Polar Pod și va promova această expediție publicului.

Pentru a Inspira Excelență în Viață: Proactiv, La modă, Inovativ și Inteligent


După ce a introdus o nouă semnătură de brand, „Inspire Greatness”, la începutul acestui an, TCL este acum dedicat inspirării oamenilor pentru a da frâu liber celor mai mari momente din viața lor – momente care sunt proactive, la modă, inovatoare și inteligente.

TCL aduce, de asemenea, entuziasm consumatorilor prin parteneriatele sale cu nume de încredere în divertisment, sport, gaming și tehnologie. TCL este partener global al FIBA din anul 2018 și este mândru să susțină Campionatului FIBA EuroBasket din septembrie, unde fanii europeni de baschet au posibilitatea de a urmării comptetiția din casele lor, începând cu astăzi, și având loc în Germania, Italia, Georgia și Republica Cehă.
Înainte de mult așteptatul eveniment mondial de fotbal de la sfârșitul acestui an, TCL a avut câteva știri palpitante de împărtășit cu un videoclip surpriză al echipei TCL 2022.

Noile sponsorizări în fotbal sunt cu jucătorul englez Phil Foden, Raphael Varane din Franța și noua stea spaniolă, Pedri.

Echipa TCL 2022 va aduce entuziasm și fericire în întreaga lume, în special prin cele mai populare experiențe sportive și de divertisment din lume.

Vizitați aici pentru a afla mai multe despre TCL la IFA 2022 și a vizualiza o recapitulare a anunțului transmis în direct.

Leave a Reply