• January 23, 2024
Redmi Note 13 green IP54 scaled

Xiaomi prezintă Redmi Note 13 în România

Xiaomi prezintă seria Redmi Note 13, ce include cinci noi dispozitive ce extind populara gamă: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G și Redmi Note 13, disponibile la vânzare pe canalele oficiale Xiaomi din România – Orange, Vodafone, Telekom, Digi, Altex, eMAG, Flanco și mi-home.ro


Cu îmbunătățiri semnificative ale sistemului de camere, designului, afișajului și procesorului, seria Redmi Note 13 continuă să reducă diferența dintre smartphone-urile de nivel mediu și cele de top, oferind durabilitate de top, o experiență fantastică și o capacitate de imagistică impresionantă – toate, la prețuri rezonabile.


Tot de astăzi, sunt disponibile în România și alte trei produse AIoT care vor atrage atenția prin design-ul și prețurile atractive: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Redmi Buds 5.

Fiecare fotografie – iconică, prin sistemul îmbunătățit de camere al seriei Redmi Note 13


Proiectată pentru a satisface nevoile diverse de fotografie, seria Redmi Note 13 dispune de un sistem de cameră versatil și actualizat. Modelele Pro, Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G și Redmi Note 13 Pro, dispun de o cameră ultra-high resolution de 200MP cu stabilizare optică a imaginii (OIS) pentru a captura fotografii cu un nivel de detaliu fără precedent și a aduce o experiență de fotografie de nivel flagship utilizatorilor.

Redmi Note 13 green IP54 1


În plus, zoom-ul lossless de 2x/4x oferă detalii close-up de la distanță și oferă utilizatorilor posibilitatea de a se concentra pe indivizi aflați în mulțimi sau de a aduce mai aproapie acțiunea.


Aceste sisteme de camere avansate sunt susținute de un senzor mare, de 1/1.4″, și de o procesare îmbunătățită a imaginii, asigurând o calitate a imaginii uimitoare chiar și în condiții complexe și cu lumină scăzută. Combinația acestui senzor, a unei diafragme super-mari f/1.65 și a pixelului Tetra2 (tehnologie de pixel binning avansată) oferă imagini clare și luminoase chiar și în condiții de iluminare slabă, în timp ce lentila de 7P cu depunere cu strat atomic (ALD) reduce flare-ul și ghostingul.


Între timp, modelele de bază, Redmi Note 13 5G și Redmi Note 13, sunt echipate cu o cameră principală de 108MP cu zoom lossless de 3x pentru a livra imagini incredibile cu detalii mai fine. Ambele smartphone-uri vin și cu o selecție largă de filtre filmCamera pentru a personaliza fotografiile utilizatorilor.
Cu un setup triplu de cameră compus dintr-o cameră principală de 200MP sau 108MP, o cameră ultra-wide de 8MP și o cameră macro de 2MP, alaturi de o cameră selfie de 16MP, toate aceste dispozitive sunt susținute de Xiaomi Imaging Engine. Fiecare dispozitiv oferă o fotografie computațională de generație viitoare și o procesare puternică a imaginii, aspect ce face din seria Redmi Note 13 o opțiune excelentă pentru capturarea de imagini iconice, cu orice ocazie.


Afișaj plăcut AMOLED și până la 120Hz refresh rate


Seria Redmi Note 13 dispune de un design modern și elegant, cu margini ultra-subțiri pentru un aspect și o senzație premium, și un afișaj de înaltă calitate pentru o experiență de utilizare îmbunătățită și o vizionare imersivă.


Redmi Note 13 Pro+ 5G și Redmi Note 13 Pro 5G oferă o vizualizare cristalină, cu un afișaj AMOLED de 1.5K, și o luminozitate maximă de 1800 de niți. Între timp, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G și Redmi Note 13 au un afișaj AMOLED super-clar FHD+.


Navigarea fără întârzieri este asigurată pe fiecare dispozitiv din seria Redmi Note 13, datorită ratei de reîmprospătare de 120Hz, ce asigură că toate experiențele de vizualizare sunt mai fluide, clare și plăcute.
Pentru o mai mare liniște sufletească în timpul vizionării prelungite, dispozitivele Redmi Note 13 Series sunt certificate TÜV Rheinland Low Blue Light, Flicker Free și Circadian Friendly. În plus, includ diverse funcții de protecție a ochilor, cum ar fi modul de citire. Alte îmbunătățiri includ prima adăugare a unui senzor de amprentă integrat în ecran, în această serie.

Durabilitate excepțională, pentru liniștea utilizatorilor


Cu îmbunătățiri în inginerie și design, seria Redmi Note 13 oferă durabilitate și rezistență pentru o siguranță suplimentară a utilizatorilor, chiar și în condiții dificile. Acest lucru începe de la afișaj, care introduce Corning® Gorilla® Glass Victus® pe Redmi Note 13 Pro+ 5G și Redmi Note 13 Pro 5G – o altă premieră în serie – pentru o rezistență mai mare la căderi accidentale și zgârieturi. Afișajul a fost, de asemenea, optimizat suplimentar pe toată seria, pentru a se asigura că este receptiv și precis la interacțiunile cu atingerea, chiar și în ploaie.


Cu o structură îmbunătățită combinată cu o certificare de rezistență la praf și apă IP682, Redmi Note 13 Pro+ 5G își consolidează poziția de model emblematic al seriei, în timp ce restul modelelor asigură, de asemenea, rezistență la praf și stropi IP543.


Momentele iconice alimentate de procesoare avansate, pentru performanță îmbunătățită


Seria Redmi Note 13 include unele dintre cele mai puternice procesoare disponibile, împreună cu baterii durabile, asigurând utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de dispozitivele lor pe tot parcursul zilei. Toate modelele vin cu un încărcător inclus în cutie, pentru o mai mare comoditate.


Pentru performanțe superioare, pentru prima dată în smartphone-urile Redmi Note a fost introdus un proces de producție pe 4nm. Modelul principal al seriei, Redmi Note 13 Pro+ 5G, este echipat cu un chipset MediaTek Dimensity 7200-Ultra, o baterie de 5.000mAh5 pentru a rezista la orice zi aglomerată și oferă încărcarea HyperCharge de 120W, ce permite alimentarea Redmi Note până la 100% în doar 19 minute.


Redmi Note 13 Pro 5G este echipat cu bateria cu cea mai mare capacitate din serie, 5.100mAh5, și este alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 7s Gen 2, în timp ce Redmi Note 13 Pro este echipat cu un chipset MediaTek Helio G99-Ultra și o baterie de 5.000mAh5. Ambele oferă încărcarea Turbo de 67W, care durează 45 de minute pentru a încărca terminalul la 100%.
Modelele de bază vin și cu performanțe impresionante, cu o baterie durabilă de 5.000mAh5 și chipset-uri puternice.
Cu îmbunătățiri și adăugiri la nivel general, seria Redmi Note 13 duce gama Redmi Note la un nou nivel, pentru a permite utilizatorilor de smartphone-uri din întreaga lume să se bucure de caracteristici de top la prețuri accesibile.


Pentru a marca sosirea seriei Redmi Note 13 pe piețele internaționale, Xiaomi se alătură campaniei “Red Bull Can You Make It?” ca partener global, reînnoind cooperarea cu Red Bull și poziționând gama populară Redmi Note 13 ca parte integrantă a campaniei.


Seria Redmi Note 13 devine instrumentul principal care permite studenților din 61 de țări să participe la aventura vieții pe tot continentul european și să îndeplinească provocări, să captureze conținut și să împărtășească experiențe în timp real în timpul călătoriei.


Prin această parteneriat, Red Bull Can You Make It? intră în armonie perfectă cu spiritul de inovație și entuziasm pe care Xiaomi dorește să-l transmită cu noua serie de produse. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.redbullcanyoumakeit.com și canalele Social Media ale Xiaomi.
Xiaomi anunță și trei noi dispozitive în gama de wearables: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro și Redmi Buds 5.

Redmi Watch 4: versatile, cu mai multe de văzut


Noul Redmi Watch 4 este echipat cu un display AMOLED de 1,97″, pentru o experiență de smartwatch satisfăcătoare. Această nouă ediție este, de asemenea, cel mai mare smartwatch de format pătrat Redmi, cu o experiență de vizionare mai cuprinzătoare cu o singură privire. Designul rafinat al Redmi Watch 4 încorporează o ramă din aliaj de aluminiu și este primul smartwatch Redmi cu o coroană rotitoare din oțel inoxidabil OTS, ușor de operat. Pentru și mai multă comoditate, Redmi Watch 4 are un mecanism de eliberare rapidă complet nou, pentru schimbarea curelelor.

Redmi Watch 4 05


Redmi Watch 4 este echipat cu un senzor PPG cu patru canale, avansat, pentru o acuratețe îmbunătățită a monitorizării ritmului cardiac7 și a saturației de oxigen din sânge8. Utilizatorii au la dispoziție o gamă de peste 150 de moduri sportive, inclusiv șase activități recunoscute automat. Caracteristicile avansate includ apeluri Bluetooth®9 care permit utilizatorilor să răspundă la apeluri ridicând mâna și atingând. Dispozitivul este disponibil cu o ramă Obsidian Black sau Silver Grey, plus o curea care se potrivește, sau cu opțiuni la alegere de curele colorate Pastel Purple, Dark Cyan sau Mint Green.

ANC avansat și sunet fidel cu Redmi Buds 5 Pro


Redmi Buds 5 Pro oferă o experiență de ascultare captivantă, cu sunet imersiv încorporat și moduri noi pentru un sunet fidel. Căștile suportă, de asemenea, LDAC11, cel mai bun codec Bluetooth® pentru conectivitate fără fir a căștilor. Cu o anulare activă a zgomotului (ANC) de până la 52dB12, Redmi Buds 5 Pro oferă o alegere între trei moduri ANC, un mod AI adaptiv și trei moduri suplimentare de transparență, care ajută utilizatorii să comute inteligent între moduri pentru experiențe de ascultare mai confortabile într-o gamă mai largă de scenarii.13 Utilizatorii pot, de asemenea, să personalizeze experiențele lor audio cu cinci profiluri EQ diferite. Redmi Buds 5 Pro suportă până la 10 ore de redare continuă și până la 38 de ore de utilizare constantă, atunci când sunt legate de carcasa lor ergonomică.14 Redmi Buds 5 Pro sunt disponibile în Midnight Black și Aurora Purple.

Experiențe audio îmbunătățite, cu Redmi Buds 5


Proiectate pentru a oferi o experiență audio îmbunătățită, Redmi Buds 5 dispun de până la 46dB ANC cu trei moduri care acoperă o gamă largă de zgomot de fundal. În plus, trei moduri de transparență15 permit utilizatorilor să audă mai mult din ceea ce doresc și mai puțin din ceea ce nu doresc. Redmi Buds 5 suportă până la 10 ore de redare continuă și până la 40 de ore de utilizare atunci când sunt asociate cu carcasa lor de încărcare.14 Aceste căști sunt disponibile în trei culori: Black, White sau Sky Blue. Carcasa vine cu un exterior mat și un interior lucios cu un design atractiv al benzii de lumină.

Redmi Buds 5 02


Seria Redmi Buds 5 acceptă utilizarea aplicației Xiaomi Earbuds, care este compatibilă cu o varietate de mărci de smartphone-uri. Cu această aplicație, puteți experimenta funcționalități extinse, cum ar fi anularea personalizată a zgomotului, anularea inteligentă a zgomotului ambiental, reglaj EQ personalizat și sunet imersiv încorporat, printre alte beneficii.16

Prețuri și disponibilitate


• Redmi Note 13 Pro+ 5G este disponibil în variantele Midnight Black, Moonlight White și Aurora Purple, cu două variante de stocare. Prețul recomandat de vânzare este 2.399 Lei (8GB+256GB) și 2.699 Lei (12GB+512GB).
• Redmi Note 13 Pro 5G este disponibil în variantele Midnight Black, Ocean Teal și Aurora Purple, cu varianta de stocare 8GB+256GB la prețul recomandat de vânzare de 1.999 Lei.
• Redmi Note 13 Pro este disponibil în variantele Midnight Black, Lavender Purple și Forest Green, cu varianta de stocare 8GB+256GB la prețul recomandat de vânzare de 1.699 Lei.
• Redmi Note 13 5G este disponibil în variantele Graphite Black, Ocean Teal și Arctic White, cu două variante de stocare. Prețul recomandat de vânzare este 1.399 Lei (6GB+128GB) și 1.599 Lei (8GB+256GB).
• Redmi Note 13 este disponibil în variantele Midnight Black, Mint Green, Ice Blue și Ocean Sunset, cu două variante de stocare. Prețul recomandat de vânzare este 1.099 Lei (6GB+128GB) și 1.199 Lei (8GB+256GB).
• Redmi Watch 4 este disponibil în variantele Silver Gray și Obsidian Black, alături de curele asortate, la prețul recomandat de vânzare de 599 Lei.
• Redmi Buds 5 Pro sunt disponibile în variantele Midnight Black și Aurora Purple, la prețul recomandat de vânzare de 399 Lei.
• Redmi Buds 5 sunt disponibile în variantele Black, White și Sky Blue, prețul recomandat de vânzare de 229 Lei.

În România, între 23 ianuarie și 6 februarie, fiecare utilizator va primi un Redmi Watch 3 la achiziția Redmi Note 13 Pro+ 5G sau Redmi Note 13 Pro 5G și, respectiv, brățara Xiaomi Smart Band 8 la achizitia Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 Pro sau Redmi Note 13.
În plus, utilizatorii care achiziționează Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 5G sau Redmi Note 13 în perioada 23 ianuarie – 23 februarie 2024 de la orice partener autorizat de vânzare, online sau offline, de pe teritoriul României, și îl activează pe teritoriul României, vor fi eligibili pentru un serviciu unic de reparații gratuite la Centrul de service local Xiaomi în primele șase luni de la cumpărare, dacă ecranul produsului este deteriorat sau avariat printr-o acțiune neintenționată a consumatorului – de exemplu, căderea neintenționată. O astfel de reparație a ecranului (sau înlocuirea ecranului, dacă este necesar) va fi gratuită.

Leave a Reply