• August 30, 2023
RIDE5 screenshot launch Bridgestone 1

Anvelopele premium Bridgestone pentru motociclete revin în lumea virtuală odată cu lansarea jocului video RIDE 5

Bridgestone, lider global în producția de anvelope și soluții pentru mobilitate sustenabilă, anunță parteneriatul cu dezvoltatorul italian de jocuri, Milestone, pentru cea mai recentă versiune a bine cunoscutei serii de jocuri video RIDE, și anume RIDE 5.

RIDE 5 este cel mai nou capitol al jocului video de simulare a cursei pe două roți, care a devenit locul de întâlnire al motocicliștilor virtuali din întreaga lume, disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam și Epic.

Prin acest parteneriat, Bridgestone își propune să își consolideze poziția ca lider de piață pentru anvelopele de motocicletă, dar și să își prezinte produsele și amprenta lăsată în lumea competitivă a curselor într-un mod inovator și captivant pentru iubitorii de motociclete și jocuri video din întreaga lume. În RIDE 5, motocicliști din fiecare colț al globului vor avea ocazia să experimenteze o cursă lină și rapidă cu anvelopele Bridgestone atât pe trasee inspirate din viața reală, cât și pe trasee virtuale, având la dispoziție o gamă largă de modele de motociclete de la cei mai emblematici producători, la fel cum există și în realitate. De asemenea, brandul Bridgestone va fi prezent digital în cadrul jocului, cu echipamente și costume sponsorizate, panouri publicitare pe traseele de curse, precum și în moduri de joc special dedicate.

De-a lungul anilor, Bridgestone și-a construit moștenirea și excelența în cursele de motociclete, obținând recent victorii în cele mai celebrate competiții de anduranță, precum EWC. Cursele de anduranță vor fi din nou unul dintre cele mai provocatoare moduri de joc incluse în RIDE 5, cu motocicliștii virtuali având posibilitatea de a-și testa abilitățile de conducere și concentrarea, în timp ce evaluează performanța și durabilitatea excepțională a anvelopelor Bridgestone. Așa cum se întâmplă în viața reală, uzura anvelopelor rămâne unul dintre cei mai importanți factori în joc atunci când vine vorba de a fi un motociclist de succes, performanța fiind influențată direct de stilul de conducere și vreme, iar jucătorii trebuie să ia decizii strategice în timpul cursei pentru a gestiona acești factori.

„Ca lider global în mobilitate, cu un portofoliu larg de produse și soluții premium, inclusiv anvelope premium pentru motociclete, suntem mereu în căutarea unor modalități noi de a interacționa cu clienții noștri și cu comunitatea de motocicliști, în timp ce demonstrăm calitatea produselor noastre,” a declarat Nico Thuy, Directorul Diviziei de Motociclete al Bridgestone EMIA. „Suntem entuziasmați să colaborăm cu Milestone și să facem din nou parte din acest paradis virtual al motocicliștilor.”

Andrea Loiudice, Publishing Director la Milestone, a declarat: “Încă de la debutul său de acum mulți ani, franciza RIDE a fost căminul pasiunii pentru motociclete, datorită simulării de conducere imersive și autentice. Această colaborare cu Bridgestone reprezintă un pas în față pentru a apropia și mai mult lumea motocicletelor virtuale de cea din viața reală.”

Leave a Reply