• August 30, 2023
CP TCL expune cele mai recente inovatii tehnologice reda experientele cinematografice si prezinta

TCL dezvăluie cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED Extra Large premium

TCL, lider printre brandurile de electronice de larg consum și cel mai mare brand de televizoare din lume , a dezvăluit astăzi o gamă impresionantă de televizoare QD-Mini LED, extra-large și cele mai recente noutăți în materie de electrocasnice pentru o casă inteligentă, unde „acasă” capătă noi înțelesuri. TCL continuă să îmbunătățească viața de zi cu zi și să inspire consumatorii din întreaga lume cu tehnologiile sale inovatoare.

Un viitor mai strălucitor și mai plin de viață cu TCL Display Innovation – Până la 5.000+ zone FALD și luminozitate maximă de 5.000 nits


TCL continuă să redefinească divertismentul de acasă, prezentând cea mai recentă gamă de televizoare QD-Mini LED ca o nouă dovadă a angajamentului său față de calitate și inovație.


În vârful acestei categorii se află emblematicul televizor QD-Mini LED X955 de la TCL, care oferă peste 5.000 de zone FALD și o luminozitate maximă de peste 5.000 nits, oferind un nivel de detaliu și culori vibrante care redefinesc experiența de vizionare.


Echipat cu tehnologie QLED, TCL X955 produce mai mult de un miliard de culori și o gamă extinsă de culori DCI-P3 de 98%. Este alimentat de procesorul AiPQ 3.0 – cei mai recenți algoritmi AI de la TCL – care oferă claritate, contrast, suport HDR, culori și mișcări optimizate în diferite situații. Este, de asemenea, certificat de TÜV Rheinland pentru experiența sa vizuală realistă (Realistic Visual Experience).


Pe lângă calitatea excepțională a imaginii, X955 oferă performanțe audio cinematografice și are un design unic – cu 4.2.2 canale, un sistem audio Onkyo de maximum 160 W, precum și Dolby Atmos; design ultra-subțire, fără ramă și cabluri ușor de manevrat.


Seria TCL X95 va fi disponibilă în modele cu diagonala de până la 85 inchi și 98 inchi pe piețele globale2.
Completând inovatoarea serie X95, TCL a prezentat seria C95, cu noi modele remarcabile în universul televizoarelor QD-Mini LED. Atingând 2.000 atât în ceea ce privește numărul de zone de reglare locală a luminii (local dimming zones), cât și nivelul de luminozitatea maximă, seria C95 oferă echilibrul perfect între un ecran mare și o calitate remarcabilă a imaginii cu performanțe premium Mini LED și QLED. În plus, sistemul său audio Onkyo de 120 W și Dolby Atmos oferă o experiență de sunet ca la cinema.


Seria TCL C95 va fi disponibilă în modele cu diagonala de 65 inchi, 75 inchi, 85 inchi și 98 inchi.


TCL perfecționează în permanență noile sale modele de televizoare QD-Mini LED și introduce acum cel mai recent model, C755 – sau C805 în Europa, cu luminozitate maximă de 1.300 nits și VRR de 144 Hz, care stabilește noi standarde de performanță în ceea ce privește capacitățile unui televizor QD-Mini LED. Deși are o diagonală de doar 65 inchi, cele peste 500 de zone de reglare locală a luminii transformă televizorul TCL într-o alegere perfectă pentru orice utilizator.


Televizorul TCL C755 (sau C805 în Europa) este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, cu diagonale de 50 inchi, 55 inchi, 65 inchi, 75 inchi, 85 inchi și, cea mai impresionantă, de 98 inchi.


Consolidându-și poziția de lider global în universul televizoarelor cu ecran mare, TCL a prezentat un nou televizor 4K UHD – P745, cel mai recent model disponibil în modele cu diagonala de 85 inchi și 98 inchi. Noua lansare reafirmă angajamentul TCL față de un nivel de calitate ridicat, menținând TCL în topul alegerilor pentru televizoarele cu ecran mare.

Un viitor care inspiră și unde sănătatea este pe primul plan cu tehnologiile de aer condiționat TCL și aparatele electrocasnice smart


TCL rămâne un expert în gestionarea într-un mod sănătos și confortabil a aerului, cu peste 3.400 de brevete pentru aerul condiționat, 5 tehnologii de vârf la nivel mondial și mii de experți R&D din întreaga lume.


TCL își demonstrează constant dedicarea față de tehnologia inovatoare din spatele aparatelor de aer condiționat, prin modernizarea continuă a seriilor FreshIN, GentleCool și a altor modele AC, precum și prin introducerea, în 2023, a primului model de aparat de aer condiționat FreshIN+ 2.0 din lume.


Anul acesta, TCL a anunțat finalizarea Fazei I a Parcului Industrial Inteligent TCL din Wuhan, cu o capacitate anuală de peste 6 milioane de unități, pentru a satisface nevoia tot mai mare de produse premium de aer condiționat. Mai mult, a stabilit prima linie de asamblare „fără praf” din lume pentru seria TCL FreshIN. Parcul mizează pe digital și folosește tehnologiile AIoT, big data și machine learning pentru a crește eficiența operațiunilor și calitatea produsului și a reduce costurile.


Pe lângă aerul curat, TCL își propune să aducă utilizatorilor tehnologii inovatoare care păstrează alimentele proaspete pentru cât mai mult timp. Sinonime cu soluții inteligente de depozitare și de economisire a spațiului, tehnologiile de refrigerare de ultimă oră de la TCL se potrivesc perfect în orice bucătărie modernă. Cu tehnologia de Eliberare Automată a Anionilor (Automatic Anion-releasing Technology/AAT), frigiderele TCL oferă soluții de purificare, antioxidare și bacteriostatice care luptă eficient împotriva mucegaiului și pesticidelor, astfel încât alimentele sunt păstrate în condiții optime pentru sănătate și sunt conservate mai mult timp.


În continuarea eforturilor dedicate creării unui stil de viață sănătos, mașinile de spălat de la TCL stabilesc noi standarde în materie de igienă, fiind dotate cu o garnitură antibacteriană care rezistă la 99,9% din bacterii și o funcție de spălare cu abur care utilizează abur pur pentru a îndepărta petele și bacteriile, simplificând în același timp călcarea. În plus, anumite mașini de spălat TCL sunt clasificate în clasa A pentru eficiența energetică și nivelul de zgomot, reducând la minim impactul asupra mediului.

Leave a Reply