• May 5, 2022
28660846 814362808747662 3747092690672549888 n

CloudHero desemnat AWS Advanced Consulting Partner de către Amazon Web Services

CloudHero, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii DevOps și Cloud din România, este încântat să fie recunoscut ca Advanced Consulting Partner în Rețeaua de Parteneri Amazon Web Service (AWS).

CloudHero are un deceniu de experiență în gestionarea aplicațiilor software critice, iar această recunoaștere servește drept mărturie a capacităților sale în Cloud și DevOps, Kubernetes și alte tehnologii de ultimă generație pe AWS.

Relația de parteneriat cu AWS este un rezultat direct al eforturilor continue ale companiei de a extinde și de a consolida capacitățile de proiectare, arhitectură, migrare, implementare și gestionare a arhitecturilor complexe pe cloud-ul AWS. Până acum, CloudHero a finalizat cu succes peste 20 de implementări de soluții cloud în industrii cheie care includ: Gaming, Sănătate, Retail & Commerce, Telecom și Servicii Financiare.

“Pentru noi, este o realizare extraordinară să ne fie recunoscute competențele tehnice în cloud de partenerii noștri de la Amazon Web Services. Munca asiduă a echipelor noastre și mentalitatea de au făcut acest lucru posibil. Ne străduim continuu să sprijinim clienții cu soluții cu valoare adăugată, pentru a-i ajuta să-și îndeplinească nevoile de afaceri în continuă evoluție. Această recunoaștere este o dovadă a experienței noastre în lucrul cu industrii multiple, de pe două continente.” a declarat Andrei Manea, CEO la CloudHero.

Rețeaua de Parteneri Advanced Consulting AWS este formată din companii lider la nivel mondial care au îndeplinit standardele stricte ale Amazon. Astfel, CloudHero a demonstrat cu succes excelența în zone cheie precum: recenzii excepționale privind satisfacția clienților, acreditări și certificări extinse pentru arhitecți AWS, managementul performant al proiectelor în cloud, precum și abilități excelente de consultanță cu privire la serviciile AWS.

Astfel, CloudHero are o echipă puternică de specialiști și experți în servicii cloud, deține 23 de certificări AWS și este singura companie cu sediul central în România care deține trei certificări AWS Pro (cel mai înalt nivel de certificare oferit de Amazon).

În plus, această recunoaștere acționează ca un impuls pentru echipa CloudHero, care se pregătește deja să parcurgă următoarele etape pentru a atinge Premier Consulting Partner, nivelul absolut de parteneriat AWS.

Evaluări gratuite de securitate pentru firmele care folosesc AWS Public Cloud

În plus față de statutul său Advanced în rețeaua partenerilor Amazon, CloudHero anunță, de asemenea, că, începând cu luna mai 2022, va oferi evaluări gratuite de securitate companiilor care își desfășoară infrastructura pe AWS Public Cloud. Securitatea în cloud este unul dintre subiectele importante ale momentului și peste 27% dintre companiile din întreaga lume se confruntă cu un incident de securitate în cloud-ul public.

Despre CloudHero

Fondată în 2017, CloudHero este o companie specializată în transformarea digitală, fiind unul dintre cei mai siguri și rentabili furnizori de servicii DevOps și Cloud din România. Cu o abordare inovatoare, o perspectivă unică pentru rezolvarea problemelor și o mentalitate nativ digitală, echipa CloudHero sprijină clienții să construiască o infrastructură de business puternică, rezistentă la viitor.

Leave a Reply