• September 7, 2022
Honor Awards @IFA

HONOR 70 a câștigat premii importante la IFA 2022

Brandul de tehnologie HONOR a câștigat, în cadrul evenimentului IFA Consumer Electronics Show de la Berlin, ce s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute, un total de 35 de premii din partea mass-media la nivel global. Dintre acestea, noul smartphone lansat de HONOR în cadrul evenimentului, HONOR 70, a câștigat 21 de premii în diferite categorii. Un număr mare de publicații media tech de vârf la nivel mondial au evaluat HONOR 70 ca fiind “Best of IFA”. HONOR 70 este disponibil și pe piața din România de la începutul acestei luni.

TechRadar, un reper în materie de tehnologie la nivel global, spune că HONOR 70 este „unul dintre cele mai bune telefoane Android ale anului”, în timp ce varianta internațională a revistei Forbes, a titrat, de asemenea, că HONOR 70 este “un puternic all-rounder“.

HONOR a stat anul acesta pentru prima dată pe scena IFA, unde a susținut viziunea sa pentru un viitor conectat, în cadrul prezentării sale principale, intitulată „Embracing the Connected Future”. În timpul evenimentului, compania a anunțat lansarea pe piețele europene a trei produse noi: smartphone-ul HONOR 70, conceput pentru pasionații de vlogging, laptopul HONOR MagicBook 14 și HONOR Pad 8, prima tabletă HONOR disponibilă în afara Chinei.

Dispunând de noul senzor de imagine IMX800 de la Sony pentru prima dată în industrie, modelul HONOR 70, subțire și elegant, are performanțe excepționale ale camerei în această categorie. Noul Solo Cut Mode, care oferă un nou mod de a înregistra clipuri video, atinge la fix nevoile creatorilor de conținut, impresionând utilizatorii și vizitatorii la IFA.

Mai mult, toate celelalte produse noi ale HONOR din seria N au fost, de asemenea, recunoscute de industria de tech de la nivel mondial și de mass-media. Evaluarea laptopului HONOR MagicBook 14 de la Trusted Review menționează faptul că acest produs este “un laptop fantastic atunci când vine vorba despre productivitate și o alternativă excelentă (…) pentru cei care doresc să rămână cu Windows“. În Plus, tableta HONOR Pad 8, cu performanțele sale remarcabile în domeniul divertismentului audio și video, a primit, de asemenea, cel mai bun premiu IFA din partea faimoasei reviste de muzică și divertisment Billboard.

HONOR este un furnizor de top la nivel mondial de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand de tehnologie iconic la nivel mondial și să creeze o nouă lume inteligentă pentru consumatori prin produsele și serviciile sale puternice. Cu un accent neclintit pe cercetare și dezvoltare, se angajează să dezvolte tehnologie care să le permită oamenilor din întreaga lume să își depășească limitele, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive purtabile de înaltă calitate pentru a se potrivi fiecărui buget, portofoliul HONOR de produse inovatoare, premium și de încredere le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Leave a Reply