• February 1, 2023
High Resolution JPG FITS LIFE 16x9 1801 scaled

Logitech lansează căști earbud pentru gameri

Logitech G, marcă a Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) și lider inovator în tehnologii și echipamente pentru gaming, a anunțat astăzi disponibilitatea locală a căștilor Logitech G FITS True Wireless Gaming, care se potrivesc oricărei urechi folosind tehnologia patentată Lightform de la Logitech. Alimentat de Lightspeed și Bluetooth wireless, Logitech G FITS oferă performanțe audio de calitate înaltă pentru jocurile pe PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch și dispozitive mobile.


„Acestea sunt primele earbuds personalizate pentru gaming”, a declarat Ujesh Desai, vice-președinte și manager general Logitech Gaming. „Trebuie doar să apeși un buton, iar tehnologia noastră Lightform îți va oferi o cască care se potrivește perfect cu urechea ta. Am combinat aceasta caracteristică cu adaptorul wireless Lightspeed pentru a oferi căști wireless cu performanță adevărată pentru gaming.’’


Logitech G FITS sunt primele căști earbuds care folosesc tehnologia LIGHTSPEED wireless, oferind utilizatorilor conexiune profesionistă, răspuns audio de performanță înaltă, conectivitate puternică și o durată lungă de viață a bateriei. Jucătorii se pot conecta via LIGHTSPEED cu dispozitive de tip PC, MAC, PlayStation®5, PlayStation®4, Ninentdo Switch conectat la TV și Android prin UBS-A sau USB-C. Cu până la 7 ore de timp de ascultare și 8 ore adiționale când carcasa este pe modul LIGHTSPEED, utilizatorii se pot juca, asculta muzică sau să se uite la filme toata ziua. Când sunt conectate prin Bluetooth, utilizatorii pot asculta timp de 10 ore și cu încă 12 ore în plus cu ajutorul carcasei.


Ca și amprentele degetelor, urechile fiecărei persoane sunt unice. Deoarece majoritatea căștilor in-ear vin în doar câteva dimensiuni generice, este aproape imposibil să găsești o pereche care să se potrivească perfect. Cu Logitech G FITS și tehnologia patentată Lightform, gamerii pot obține o potrivire personalizată a căștilor în 60 de secunde. Prin folosirea tehnologiei Lightform și a aplicației de telefon FITS se declașează multiple LED-uri incorporate care vor întări capetele umplute cu gel puse pe marginea căștilor, în zona de contur a fiecărei urechi. Acest lucru oferă un plus de confort deoarece căștile nu cad din ureche și blochează zgomotele exterioare pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență audio de înaltă calitate.


Design-ul elegant este disponibil în două culori: alb sau negru pentru a se potrivi cu orice stil. G FITS sunt o opțiune wireless in-ear performantă și inovativă pentru gamerii care pun accent și pe confort atunci când vine vorba de căști.


Logitech G FITS oferă un sunet complet, cald, în care se simte puternic și bass-ul. Cu căștile Logitech G Fits app, gamerii pot accesa EQ-uri care sunt optimizate pentru jocuri FPS sau RPG, muzică, podcasturi, Bass Boosts și multe altele sau au opțiunea de a-și ajusta propriile setări EQ.


Pentru o comunicare clară în timpul jocului, fiecare cască conține două microfoane built-in de tip beamforming. În timpul jocului cu prietenii sau pe parcursul streamingului, tot ce spun jucătorii se va auzi clar.

Căștile G FITS True Wireless Gaming Earbuds vor fi disponibile pe LogitechG.com și la retailerii parteneri. Prețul de vânzare recomandat pentru căști este de 1249 RON. Mai multe informații găsiți pe site, blog sau pe conturile oficiale @LogitechG.

Logitech G, o marcă Logitech, este un lider global dedicat servirii nevoilor jucătorilor și creatorilor cu hardware, software și soluții premiate. Produsele Logitech G, lider în industrie, includ tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare, cum ar fi roți și stick-uri de zbor, camere web, lumini și microfoane și soluții de mobilier specializate; totul fiind posibil prin design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru comunitățile de gaming și pentru creatori.
Logitech ajută oamenii să-și urmeze pasiunile și se angajează să facă acest

lucru într-un mod care este bun pentru oameni și planetă. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) și la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații Logitech G se găsesc pe logitechG.com, blogul companiei sau pe conturile de social media @LogitechG.

Leave a Reply