• October 11, 2023
High Resolution JPG Waves ENVR Graphite 091 scaled

Logitech lansează tastatura Wave Keys

Astăzi, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) a lansat Wave Keys și Wave Keys for Business, un model de tastatură ergonomică wireless care răspunde nevoii crescute de confort la birou. Wave Keys are un design curbat compact pentru o tastare mai confortabilă precum și un suport integrat pentru încheietura mâinii care asigură comoditate în utilizare pe tot parcursul zilei. Pe măsură ce oamenii de toate vârstele petrec tot mai mult timp în fața computerelor cresc și nevoile ergonomice. Potrivit raportului de piață publicat recent de RationalStat, aceste nevoi vor crește global cu 4,6% în următorii șapte ani.

„Credem că toată lumea merită să se simtă bine la sfârșitul unei zile de muncă, așa că ne-am propus să proiectăm elementele esențiale ale spațiului de lucru, pe cât de atractive și accesibile, pe atât de ergonomice”, a declarat Art O’Gnimh, director general al Core Personal Workspace Logitech. Wave Keys garantează confortul spațiului de lucru datorită designului său aprobat de ergonomiști de top”

Forma curbată  a Wave Keys plasează mâinile, încheieturile și antebrațele într-o poziție naturală de tastare, iar suportul de palmă integrat oferă mai mult sprijin pentru încheietura mâinii pe tot parcursul zilei. Forma sa compactă se potrivește multor tipuri de birouri personale sau de la locul de muncă.

Wave Keys este proiectat în conformitate cu obiectivul Logitech de a crea produse care îmbunătățesc viața oamenilor. Impactul social și impactul asupra mediului sunt factori luați în considerare în cadrul fiecărei decizii de proiectare. Wave Keys este certificat neutru în carbon, la fel ca restul produselor Logitech, iar ambalajul din hârtie provine din păduri certificate FSC™ și din alte surse controlate. Piesele din Wave Keys includ plastic reciclat certificat post-consum pentru a oferi o a doua viață electronicelor ieșite din uz, 61% pentru Graphite si 46% pentru Off-White. Tastatura Wave Keys este compatibilă cu mai multe sisteme de operare și poate fi conectată prin Bluetooth® sau prin receiverul Logi BOLT, care a fost inclus pentru o securitate sporită, cu până la trei dispozitive simultan, cum ar fi de exemplu Mac, PC și iPad. Printr-o simplă apăsare de buton utilizatorul poate comuta cu ușurință intre dispozitivele conectate. Pentru zile mai liniștite la birou, utilizatorii își pot personaliza experiența cu aplicația Logi Options+. Aceștia pot da comenzi rapide cum ar fi „nu deranjați” pentru a rămâne concentrați asupra activității sau pot crea acțiuni inteligente care economisesc timp și mențin fluxul de lucru cum ar fi „rutina de dimineața” pentru un start mai ușor al zilei sau setarea unui timp de relaxare care oferă pauze de odihnă binemeritate pe tot parcursul zilei. 

Wave Keys este cel mai recent produs adăugat seriei ERGO de la Logitech, alături de  Lift Vertical Ergonomic Mouse  și alte produse create pentru confortul la locul de muncă și susține abordarea companiei centrată pe individ și bazată pe știință. Tastatura a fost realizată cu atenție, cu mai multe etape de testare a utilizatorilor, inclusiv în Ergo Lab-ul de la Logitech și are aprobarea US Ergonomics.

Wave Keys pentru afaceri

Pentru companiile care acordă prioritate confortului angajaților, Wave Keys for Business oferă un produs ergonomic, ideal pentru angajații care caută o tastatură comodă cu tastare facilă instantanee. Tastatura este echipată cu tehnologie wireless securizată Logi Bolt, permițând echipelor IT să furnizeze un produs confortabil și ușor de folosit, cu asistență globală pentru utilizatori  în Windows, macOS, Chrome OS și alte sisteme de operare de top.

Produsul Wave Keys for Business vine echipat cu tehnologia wireless Logi Bolt pentru a oferi conexiuni sigure chiar și în medii wireless aglomerate și este proiectat pentru a îndeplini standardele de securitate din ce în ce mai stricte ale companiilor de astăzi.  Echipele IT pot monitoriza de la distanță tastaturile prin Logitech Sync pentru a se asigura că dispozitivele echipei lor funcționează corect și sunt actualizate la timp. Aplicația Logi Options+ este, de asemenea, disponibilă pentru implementare în masă către angajați, pentru o experiență personalizată a utilizatorului, inclusiv simplificarea sarcinilor repetitive cu Smart Actions sau configurarea comenzilor rapide ale tastaturii.

Preț și disponibilitate

Wave Keys va fi disponibil în varianta de culoare Graphite începând cu 13 octombrie 2023 pe www.logitech.com și la alți retaileri globali la un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 399,9 RON. Wave Keys for Business în varianta Graphite va fi disponibilă pe www.logitech.com și prin distribuitori autorizați începând cu noiembrie 2023.

Despre Logitech

Logitech ajută oamenii să-și urmeze pasiunile și se angajează să facă acest lucru într-un mod pozitiv pentru oameni și planetă. Proiectăm soluții hardware și software care ajută companiile să prospere și aduc oamenii împreună atunci când lucrează, creează, se joacă sau fac streaming. Fondată în 1981, cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) și la Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Leave a Reply