• March 26, 2024
MSI AI Era of Computing

MSI a adus în România, laptopurile prezentate la CES 2024

MSI, producător de laptopuri de top la nivel mondial, anunță lansarea în România a noii sale game de laptopuri echipate cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ Ultra și cu seria HX generația 14. Cu un salt extrem de creștere a performanței și recunoașterea premiată la CES 2024, MSI împinge prin întreaga gamă de noi laptopuri vârful de performanță și de inovație.

Noua familie de laptopuri de 18 inci pentru jocuri: Titan 18 HX / Raider 18 HX / Stealth 18 AI Studio

MSI anunță cu bucurie lansarea în România a noii familii de laptopuri de gaming de 18 inchi, cu design atractiv, care include modelul Titan 18 HX, premiat de două ori la CES 2024, modelul Raider 18 HX, un dispozitiv de performanță extremă, și laptopul de gaming de 18 inci Stealth 18 AI Studio. Pentru a pune în valoare performanța extremă, atât Titan 18 HX, cât și Raider 18 HX sunt echipate cu procesoare Intel Core™ i9 din generația a 14-a și grafică NVIDIA® GeForce RTX™ seria 40, în timp ce Stealth 18 AI Studio se mândrește cu cele mai recente procesoare Intel Core™ Ultra. În plus, Titan 18 HX dispune de noua soluție termică cu cea mai mare cameră de vapori de pe piață și suportă MSI OverBoost Ultra, oferind o putere totală de 270 W, o premieră în industrie, în timp ce Raider 18 HX oferă o putere totală impresionantă de 250 W.

MSI Titan 18HX Raider 18HX Stealth 18 AI

Pentru a oferi o experiență de joc captivantă, modelele MSI Titan 18 HX, Raider 18 HX și Stealth 18 AI Studio dispun de un ecran generos de 18 inci pentru un orizont de joc fără margini. Caracteristicile remarcabile includ primul mini-display LED 4K 120Hz de 18 inci din lume, care oferă rezoluții ultra-înalte, DisplayHDR 1000 și acoperire largă a gamei de culori pentru o experiență de joc vie și realistă.

Fiecare model din gamă, inclusiv Titan 18 HX, Raider 18 HX și Stealth 18 AI Studio, are un design nou. Titan 18 HX evidențiază o abordare centrată pe utilizator, cu primul touchpad Haptic RGB din lume și o tastatură mecanică Cherry Switch reînnoită. Acesta dispune și de patru seturi de sloturi de memorie, capacitatea totală putând fi extinsă până la un impresionant 128GB. În plus, acesta include trei sloturi de SSD M.2, oferind o capacitate de stocare de până la 12TB.

Modelul Raider 18 HX reproiectat se mândrește cu iconica bară luminoasă RGB și cu un nou suport 3D pentru a optimiza răcirea și a îmbunătăți performanța generală. Titan 18 HX și Stealth 18 AI Studio se remarcă prin construcția din aliaj de magneziu-aluminiu, asigurând durabilitate și o estetică elegantă, ceea ce face din Stealth 18 AI Studio cel mai ușor laptop de gaming de 18 inci disponibil pe piață.

Laptop de gaming puternice: Pulse 17 AI / Pulse 16 AI

Noile modele din seria Pulse 17 AI au fost lansate cu GPU performant, oferind jucătorilor o experiență de top fără compromisuri și prezintă angajamentul MSI față de designul de ultimă generație, oferind o estetică nouă, cu o tastatură cu iluminare RGB pe 24 de zone, care oferă mediului de joc o iluminare elegantă.

MSI Pulse 17 AI

Cele mai recente procesoare Intel® Core™ Ultra reprezintă un progres revoluționar în ceea ce privește performanța de procesare, oferind primul NPU integrat pentru o accelerare AI mai eficientă din punct de vedere energetic. Datorită arhitecturii de ultimă generație și a unui număr mai mare de nuclee, acesta oferă performanțe fără precedent pentru o gamă mai largă de aplicații, de la jocuri, până la calcul complex de date.

Pentru jucătorii mainstream: Cyborg 15 AI

MSI și-a extins și gama de laptopuri de gaming pentru publicul larg prin lansarea noului Cyborg 15 AI echipat cu cel mai recent procesor Intel Core™ Ultra și care se mândrește cu un șasiu translucid futurist, pentru stil și performanță de top.

MSI Cyborg 15

Cu o greutate de 1,98 kg și o grosime de 21,95 mm, noul Cyborg 15 AI este perfect pentru jocurile în mișcare. Integrarea materialului de aluminiu pe capac garantează o senzație premium, de înaltă calitate la primul contact și o mentenanță ușoară.

Productivitate subțire și puternică: Prestige 16 AI Studio

MSI prezintă cu această ocazie și noi modele pentru business și productivitate. Laptopurile din seria Prestige 16 AI Studio dispun de cea mai recentă certificare Intel® Evo™ Edition și sunt echipate cu procesoare Intel® Core™ Ultra 9 185H, ceea ce face ca efectuarea de calcule intensive să fie ușoară și eficientă.

MSI Prestige 16 AI

Noul Prestige 16 AI Studio cântărește doar 1,5 kg, este fabricat din aliaj de magneziu-aluminiu și găzduiește o baterie robustă de 99,9WHr pentru autonomie remarcabilă de până la 19 ore. Prestige 14 AI îi urmează exemplul cu un design subțire și puternic, oferind cea mai mare baterie (90Whrs) din clasa de 14 inci. Ambele modele, disponibile în versiunile de 16 și 14 inci, acceptă încărcarea până la PD 3.1 140W pentru o productivitate de lungă durată.

Certificate de Intel Evo și Nvidia Studio, seriile Prestige 16 AI și Prestige 14 AI combină performanța ridicată și portabilitatea ușoară. Încorporând GPU-ul pentru laptopuri NVIDIA® GeForce RTX™ 40, aceste laptopuri oferă performanțe de top pentru aplicații creative.

Modele pentru creatorii de conținut: Seria Content Creation

MSI și-a împrospătat, de asemenea, linia de produse pentru crearea de conținut cu noile modele din seria Creator M16 HX. Acestea oferă creatorilor o selecție mai largă, răspunzând diverselor preferințe și cerințe din spațiul de creare de conținut. Cel mai recent Creator M16 HX pune estetica pe prim plan și, cu tehnologie avansată, va satisface proiectele de multitasking și software-ul care necesită performanță ridicată.

MSI Creator M16

Cu o rezoluție înaltă pentru a asigura detalii la niveluri superioare, ecranul 16:10 adoptă venerabilul raport de aur de 1,618, un standard consacrat în domeniul estetic. Cu un spațiu amplu pentru creativitate, acesta susține inspirația nelimitată și sporește eficiența în proiecte creative de lucru și în aplicațiile Adobe.

Leave a Reply